U-Banca Transilvania a câștigat Supercupa României învingând echipa bihoreană CSM CSU Oradea cu  83-76 (20-19, 20-20, 29-14, 14-23), sâmbătă, 29 septembrie, pe Arena ”Antonio Alexe” din Oradea.
La echipa clujeană s-a făcut remarcat Jason Washburn cu 23 puncte, 9 recuperări. De la CSM CSU Oradea Giordan Watson a fost cel mai bun jucător, cu 22 puncte, 2 recuperări, 9 pase decisive. 

MIHAI SILVĂȘAN, antrenorul principal U-Banca Transilvania a declarat: 

”Vreau să felicit echipa din Oradea pentru lupta de care au dat dovadă, sunt o echipă excelentă și în acest sezon. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru caracterul pe care l-au arătat azi, ne-am impus încă din prima zi în care ne-am întâlnit că unul dintre obiectivele pentru acest sezon, e drept, nu cel mai important dintre ele, este câștigarea SuperCupei. Indiferent că am jucat în deplasare, am arătat tărie, am arătat forță și, cred eu, în repriza a doua nu s-a pus problema învingătorului de prea multe ori. Mai mult de atât, mă bucur că am stat ca o echipă, încercând să arătăm cum ne dorim cu toții, cum își doresc majoritatea clujenilor, important e că avem soluții, avem jucători buni, valoroși, care înțeleg să joace pentru echipă, care fac totul ca echipa să câștige.(…)”

Declarația completă o găsiți pe site-ul ubt.ro aici.

Supercupa României la baschet masculin ajunge pentru a doua oară la Cluj-Napoca, după ce în 2016, baschetbaliștii clujeni au câştigat tot în fața echipei CSM CSU Oradea, cu scorul de 70-67.

sursa foto: ubt.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram