Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
ACS Tenis World organizează în perioada 5-11 august 2019 la baza sportivă Forza din Târgu Mureș turneul internațional de tenis masculin M15 Târgu Mureș World Tennis Tour, turneu ce face parte din calndarul Federației Internaționale de Tenis.
Este cel mai mare turneu de tenis organizat în acest oraș, având premii totale de 15000 de dolari, fiind totodată și primul turneu după o pauză de 15 ani.
Peste 80 de jucători și-au anunțat participarea la startul turneului, aceștia fiind acceptați pe baza clasamentelor ATP și ITF. Printre țările prezente cu jucători la acest turneu se numără Argentina, Ucraina, SUA, Bulgaria, Serbia, Rusia, Italia, Marea Britanie, Israel, Elveția, Ungaria și România. De remarcat este faptul ca doi dintre participanți sunt târgumureșeni.
Turneul are la bază un tablou de calificări de 32 de jucători, fiind urmat de un tablou principal de concurs cu 32 de poziții și unul de dublu cu 16 echipe.

Intrarea este libera pe toata durata turneului.

sursa: Târgu Mureș ITF World Tour Tennis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram