Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Reprezentativa de cadeți a României s-a calificat în sferturile de finală ale FIBA U16 European Championship, Division B, după ce a trecut și de selecționata Marii Britanii, cu scorul de 80-63 (4-18, 28-13, 22-17, 26-15), și a ocupat locul secund în Grupa D, cumulând patru victorii și o înfrângere.
După o frumoasă serie de victorii în primele meciuri din faza grupelor, naționala României a dat piept cu selecționata similară a Marii Britanii, pentru a obține un loc în sferturile de finală ale FIBA U16 European Championship, Division B. Chiar dacă debutul întâlnirii n-a fost deloc pe placul staff-ului tehnic, britanicii reușind să se impună în primul sfert cu 18-4, tinerii baschetbaliști români s-au mobilizat și au reușit nu numai să revină în joc ci chiar să și conducă la pauză, scor 32-31.
După pauză România a preluat definitiv inițiativa pe teren, iar tinerii tricolori au reușit să închidă toate culoarele și să-și mărească astfel avantajul, fluierul final al arbitrilor consemnând o victorie clară a României, cu scorul de 80-63.

Partida România – Marea Britanie poate fi revazuta AICI

În urma acestui rezultat, România s-a clasat pe locul secund în Grupa D, cu patru victorii și o înfrângere, și s-a calificat în sferturile de finală ale FIBA U16 European Championship, Division B. Miercuri, cele 24 de echipe naționale beneficiază de o zi de pauză în cadrul întrecerilor continentale de la Podgorica, iar joi, de la ora 21:30, naționala pregatită de antrenorul Branko Cuic va lupta pentru un loc în semifinale cu liderul Grupei C, Danemarca, echipa care a trecut de Muntenegru în ultimul meci pentru suprematia seriei, cu scorul de 71-62.

sursa: frbaschet.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram