Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
HARLEM GLOBETROTTERS aduc bucurie copiilor asociatiei „Ajungem MARI” și îi invită la cel mai spectaculos meci de baschet din lume.
Meciul demonstrativ este un spectacol unic, de neratat în sfera evenimentelor de divertisment pentru întreaga familie! Cea mai faimoasă echipă de baschet din lume, „The Original Harlem Globetrotters Team”, se întoarce în România, unde își dă întâlnire cu fanii lor în două orașe: București și Timișoara! 

Evenimentul va avea loc în 22 mai, la Sala Polivalentă din București, și în 23 mai la Sala Constantin Jude (Olimpia) din Timișoara. La Timișoara intrarea este liberă! Pasionații de baschet îi vor putea vedea aici pe Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles, conduși de legendarul antrenor Sweet Lou Dunbar, începând cu ora 19:00.

La București organizatorii și managementul HARLEM GLOBETROTTERS au invitat copii de la Asociația „Ajungem MARI” pentru un spectacol de baschet unic în lume.

„Ajungem MARI” este singurul program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate. Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate, iar programul educațional Ajungem MARI a pornit în 2014. Scopul programului este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.
”Prin program se bucură de educație interactivă și experiențe de formare 2.000 de copii și tineri minunați din sistemul de protecție a copilului, instituționalizați sau din familii defavorizate.  Asociația „Ajungem Mari” lucrează, în special, cu copiii din centre de plasament de stat, iar odată acoperite aceste centre, ne îndreptăm și spre copii din centre de zi de stat sau centre private. Copiii și ținerii au mult potențial, dar puțină încredere în forțele lor și sunt afectați de separarea de familie și creșterea în instituții. Ei au nevoie de relații cu adulți care să le devină prieteni și modele și să le ofere sprijin și încurajare, să le deschidă oportunități și să îi motiveze să își continue educația” potrivit asociatiei.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuți pentru abilitățile lor uimitoare de baschet, umor, dar și pentru implicarea lor socială, prin acte caritabile pe teren și în afara acestuia. O echipă de baschet care a depășit și mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscută în cultura sportului și a divertismentului. Fanii baschetului vor avea ocazia unică de a se apropia de acțiune, mai mult ca oricând. Noul turneu oferă fanilor oportunități multiple de a interacționa cu superstar-urile Globetrotters, în timpul meciului dar și după meci.

Alăturați-vă faimosilor jucatori, in cadrul turneului Fan Powered World Tour! Biletele pentru aceste evenimente-spectacol sunt disponibile în rețeaua Eventim, unde fanii își pot asigura și un loc la evenimentul exclusiv pre-joc "Globetrotters", "Magic Pass". "Magic Pass" oferă fanilor acces alături de star-urile echipei unde, împreuna cu aceștia, vor învăța trucuri, vor arunca mingea la coș și vor face fotografii pe teren. După meci, fanii sunt invitați să participe la o sesiune gratuită de autografe. Mai multe detalii despre acesta, accesati site-ul official Harlem Globtrotters, la sectiunea ‘Magic Pass’.

BILET ADULT București Categoria VIP – 270 lei
BILET ADULT București Categoria I – 220 lei
BILET ADULT București Categoria II – 150 lei 
BILET COPIL București Categoria VIP – 135 lei
BILET COPIL București Categoria I – 110 lei
BILET COPIL București Categoria II – 75 lei 

Cei care doresc să achiziționeze un bilet MAGIC PASS, prețul acestuia este de 80 lei, care se adaugă prețului normal al categoriilor respective.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram