Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Dacă vrei să fii mai bun, vara este un moment perfect pentru progres, iar GHEPARZII asigură cele mai moderne metode de antrenamente!

Se prefigurează o vară plină de baschet cu GHEPARZII Basketball Țenter. Nu mai puțin de șase camp-uri de câte patru zile de pregătire baschetbalistică și fizică vor face din Târgu Mureș epicentrul baschetului juvenil din România!

”Ne-am propus să folosim fiecare zi disponibilă pentru a progresa, suntem fericiți când vedem ce mulți copii sunt dornici să depună efort pentru a fi mai buni și ne încărcăm cu energie ori de câte ori mai facem un pas împreună cu ei înspre definirea lor ca sportivi! Am pregătit o mulțime de surprize pentru copii, îi așteptăm cu drag alături de părinți să petreacă zile eficiente și frumoase la Târgu Mureș.” (Echipa Gheparzii)

Vor fi trei camp-uri dedicate categoriilor U13/U14 și trei pentru sportivii U15/U16, însă aceste categorii sunt orientative, nivelul de dificultate va fi adaptat pentru fiecare sportiv în parte.

Fiecare camp presupune 10 ore de antrenamente de pregătire baschetbalistică și fizică, precum și activități extra: cursuri de psihologia sportivului, de prevenția accidentărilor sau nutriție pentru sportivi.

Camp-urile durează patru zile (cu excepția celui din 23-25 august), antrenamentele se desfășoară la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale din cartierul Livezeni, fiind disponibile la cerere sugestii de cazare și masă în condiții excelente, atât din punctul de vedere al confortului, cât și financiare.

Date de desfășurare:

Under 13 / Under 14:

13-16 iunie

18-21 iulie

30 august - 1 septembrie

Under 15 / Under 16

20-23 iunie

15-18 iulie

23-25 august

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., numărul de locuri fiind limitat.  Informații despre GHEPARZII. Basketball Țenter găsiți aici

sursa info si foto: GHEPARZII. Basketball Țenter

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram