Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
După ce au obținut victoria în dublă manșă cu CSM Târgoviște, baschetbalistele de la U Cluj s-au calificat în finala Ligii Naționale de baschet feminin, unde s-au disputat deja două din cele cinci partide. Pentru echipa clujeană este o performanță extraordinară care vine după 14 ani.
”U” Cluj a câștigat primul meci împotriva echipei din Sfântu Gheorghe cu scorul de 64-66. Începutul confruntării a fost echilibrat, iar la pauza mare s-a intrat cu scorul de 30-27. Spre finalul sfertului trei, ”studentele” au preluat conducerea și au păstrat-o pentru o perioadă îndelungată de timp. Deși au revenit în avantaj, gazdele s-au văzut din nou conduse după reușita de 3 puncte semnată de Taneisha Harrison cu 9 secunde înainte de final.

În cel de-al doilea meci sportivele de la Cluj au fost înfrânte cu scorul de 72-66. La fel ca în prima întâlnire, dispută la Sala Sporturilor „Kati Szabo”, meciul a stat sub semnul echilibrului până spre final, micile detalii înclinând balanța în favoarea gazdelor.

Pentru ”U” Cluj au marcat Taneisha Harrison 18 puncte, Gabriela Irimia 14 p, Dajana Butulija 13 p, Brittany Denson 8 p, Nikki Dixon 7 p și Andra Mandache 6 p. Seria finală se mută la Cluj-Napoca, unde vor avea loc meciurile 3 și 4. Partidele se vor disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” miercuri, 26 aprilie și joi, 27 aprilie, ambele confruntări luând startul la ora 19:00.

Biletele pentru cele două meciuri din finala Ligii Naționale de baschet feminin se vor pune în vânzare începând de luni, 24 aprilie, la sediul clubului Universitatea de pe strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 23, între orele 7:30 – 10:00 și 13:00 – 15:00, în timp ce la casieria de la Sala Sporturilor tichetele vor fi disponibile începând de miercuri de la ora 15:00.

Sursa: u-cluj.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram