Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, de la ora 17:30 BTarena va găzdui DERBY-UL baschetului românesc: U-Banca Transilvania – BC CSU Sibiu.
Zoran Krstanović, unul dintre cei mai iubiți jucători care au evoluat la U-BT va face  angajarea simbolică la meciul cu BC CSU Sibiu, din cadrul ultimei etape a primei faze a Ligii Naționale. În vârstă de 36 de ani, Zoki a evoluat cinci sezoane în alb-negru.

Se anunță un meci spectaculos, între două echipe rivale din Ardeal, primele două clasate la acest moment, echipe care practică un baschet de calitate și care se vor lupta pentru victorie în fața fanilor inimoși.

Organizatorii ne spun că vom avea parte de spectacol și în afara meciului propiu-zis: cabină foto pentru fani la etajul 1, distracție în tribune cu Kiss cam, Dance cam și U cam, concurs cu premii: o minge semnată de echipă și o eșarfă #ImpreunaSuntemU.

Biletele se pot achiziționa: online pe www.bilete.ro, de la casieria BTarena, deschisă în timpul săptămânii în intervalul 12.00-20.00 și sâmbătă între 10.00-18.00, de la orice punct de lucru deschis în rețelele Inmedio, Germanos, Poșta Română, de la casa de bilete a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Declarația antrenorului principal al echipei U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan: ”Jucăm cu Sibiul, o echipă foarte puternică în acest sezon, ca de altfel în ultimii 2-3 ani. Este un derby al baschetului românesc, joacă primele două clasate la această oră și încărcătura va fi mare. Ei sunt o echipă foarte atletică, foarte puternică din punct de vedere fizic, în primul rând pentru asta trebuie să fim pregătiți, va fi nevoie să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a reuși să câștigăm.”

sursa: u-bt.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram