totcemiscă

totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.
Organizatorii UNTOLD FESTIVAL au anunțat programul complet al celor patru zile de festival. Robbie Williams, 3 Are Legend, Armin van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Don Diablo, David Guetta vor fi printre artiștii care vor performa pe scena principală a festivalului în acest an.
Tîrgu Mureș este conectat cu Budapesta prin zboruri zilnice. Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai mare companie aeriană din România, a anunțat extinderea rețelei din Tîrgu Mureș.
Sibiul salută artiștii care au ținut calea dreaptă, înainte de '89, cu muzică folk-rock interzisă și protestatară, în cadrul Sibiu Guitar Meeting, un festival al chitărilor ce va avea loc în perioada 12-14 iulie.
A șaptea ediție Jazz in the Park  s-a încheiat duminică seară, după patru zile extraordinare în care peste 30 de trupe din întreaga lume au urcat, pe cele patru scene aflate în Parcul Central din Cluj-Napoca. Pe întreaga durată a festivalului, mai bine de 100.000 de persoane au participat atât la concertele de jazz, cât și la diferitele activități pregătite de organizatori și partenerii acestora în întreg parcul.
Prima zi de festival a adus foarte multă lume în Parcul Central din Cluj-Napoca. Vremea bună, atmosfera prietenoasă, muzica au fost ingrediente perfecte pentru debutul festivalului Jazz in the Park. Cu siguranță numărul celor care vor tranzita parcul în următoarele trei zile va crește și mai mult, dar acest lucru nu va face decât să creeze o atmosferă și mai faină de festival, așa cum merită, de fapt, acest festival.
Pagina 1 din 104

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram