totcemiscă

totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.
Ediția a șaptea a festivalului vine cu o mulțime de surprize. Organizatorii ne asigură de cel mai bun line-up de până acum, o structură diferită, proiecte interesante propuse pentru Fondul Jazz in the Park și o mulțime de alte activități.
Mai sunt câteva zile până la festivalul dedicat familiilor, ELEMENTUM. Organizatorii au pregătit locul, este totul curat și igienizat și își așteaptă festivalierii de la mic la mare să vină și să se bucure de trei zile cu multe activități ditractive, relaxante, concerte.
Finalul de săptămână va aduce la Cluj-Napoca un eveniment unic, dedicat comunității și pasionaților de tehnologie, în cadrul căruia vor fi prezentate concepte de mobilitate sustenabilă.
În fiecare vineri, de la ora 21:30 vei râde la situațiile comice, vei empatiza cu poveștile dramatice și vei trăi acțiunea filmelor proiectate la „Movie Nights”.
JCI Târgu-Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, Asociația Visit Mureș și Muzeul Județean Mureș lansează proiectul ”Turist în orașul tău”.
Pagina 1 din 100

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram