Sorina Adam

Sorina Adam

Cabinet: P-ța Mărăști bl. 3, ap. 59, Cluj-Napoca
E-mail: sorina.adam@gmail, Telefon: 0723.141.078
Se apropie sărbătorile... toată lumea se gândeşte ce bunătăţi să prepare sau să comande (persoanele foarte ocupate). Ne învăluie parcă mirosul specific doar la gândul că vin sărbătorile. Ne gândim la meniul de sărbători, facem lista de cumpărături și ne amintim cu drag de sarmalele făcute de bunici, de cozonacul cu nucă sau de prăjitura preferată.
”Dacă tot se apropie postul Crăciunului, să nu uităm de leguminoase”, ne spune Sorina Adam și ne oferă o rețetă simplă și foarte hrănitoare care poate înlocui pateul vegetal din magazine.
Cu toţii avem în jurul nostru persoane care aproape tot timpul spun: “nu mănânc alimentul X sau nu combin alimentul X cu alimentul Y pentru că ţin cură de slăbire”. Cu toate acestea, în general, aceste persoane nu sunt slabe. De ce?

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram