Dana Maier

Dana Maier

Joi, 4 iulie, începe Jazz in the Park, un eveniment care depășește granițele muzicii și deschide larg porțile tuturor celor care doresc să petreacă timp de calitate, alături de prieteni. Jazz in the Park vine în acest an cu cele mai tari experiențe muzicale de până acum, cu o grămadă activități de testat, de trăit, de experimentat.
E ușor, e la îndemână sau e greu de atins? Sentimentul acesta așa de prețios la care fiecare dintre noi râvnim și despre care avem impresia, uneori, că e ceva atât de dichisit încât n-ar putea îmbrăca forme simple care hrănesc sufletul și ne gândim că ar trebui să aibă costum și papion, fundiță roz ori tocuri de 20 de centimetri sau că vine la pachet cu o vilă, ori cu o mașină cu mulți cai ce e musai să nu treacă neobservată.

Hai în Sat la Grădină este un concept original prin care Asociația Culturală "Hai în Sat" promovează viața sănătoasă, un proiect menit să scoată familiile tinere din mall-uri.

Atelierele pe care Asociaţia De-a Arhitectura le implementează în Săptămâna Şcoala Altfel se vor desfășura în clasă, sub îndrumarea unui arhitect (pregătit pentru a susţine cursuri marca De-a arhitectura, pentru copii) şi a unui voluntar (voluntarul este opţional, în funcţie de disponibilitatea de timp a studenţilor).

SKILLS FACTORY FUNDAMENTALS, un program complex de individualizare pentru excelență în baschet, proiectul antrenorilor de baschet, Marcel Țenter, și de pregătire fizică, Dragoș Curtifan, a anunțat o abordare nouă în lumea baschetului românesc: pregătire tehnică și fizică continuă, de lungă durată și monitorizată permanent, pe parcursul întregului an, fără a interfera cu programul competițional al sportivilor.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/user.php on line 280
Pagina 1 din 8

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram