Corina Adriana Ureche

Corina Adriana Ureche

Sunt Corina şi vă invit să navigaţi prin bucătăria mea virtuală!
Dacă stai așa și te uiti la madlene, nici nu iți dai seama ce pot ele să ascundă. Nu, nu, madlenele nu sunt niste simple fursecuri franțuzite, sub formă de scoică, pe care le așezi pe masă într-o farfurie draguță.
Cu siguranță ți s-a întâmplat să te ia valul în bucătărie și să pregătești mai multă mâncare decât este necesar. Sau poate nu te-a luat valul, dar totuși ai rămas cu o bucată zdravănă de friptură și acum te tot găndești ce să faci cu ea. Deși, uneori, o mâncare reîncălzită merge ca unsă, ce-ai zice dacă ai transforma resturile în ceva nou și la fel de delicios? Soluția mea? O friptură reciclată într-un sos de legume cremos și plin de arome.
Tu cu ce fel de mâncăruri iţi bucuri sufletul şi trupul pe zilele astea friguroase? Eu îţi propun o supă, o supă cremă mai exact şi sunt convinsă ca te-am nimerit la marele fix. Şi mai ştiu că timpul liber este destul de limitat. Da, m-am gandit şi la asta aşa că iţi propun mai jos o reţetă tare simplă şi rapidă.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/user.php on line 280

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram