Women Rally este un concept nou, de mare anvergură, organizat pentru prima dată în România, dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, care conduc în viața de zi cu zi, posesoare ale permisului de conducere de minim 2 ani. Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a două zile, în două oraşe, mai exact Cluj-Napoca şi Alba-Iulia.
 
Evenimentul îşi propune să celebreze femeia pasionată de motorsport, doamnele şi domnişoarele fiind mesagerii “flacărei istorice” ca simbol al împlinirii a 100 de ani de la formarea statului român.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Perioada înscrierilor: 22.08- 10.09.2018
Taxa înscriere: 200 ron/ maşină înscrisă
Participarea se face cu mașina personală
Limită maximă de mașini înscrise: 50
Participantele pot avea în dreapta o invitată.

Desfășurarea evenimentului

Ziua 1, 15.09.2018

Startul festiv al evenimentului va avea loc în municipiul Cluj-Napoca, sâmbătă, ora 10.30, de la stadionul Cluj Arena (parcarea supraterană), în prezența oficialităților clujene. Odată cu startul festiv va avea loc și prezentarea echipajelor și a autoturismelor participante, urmate de plecarea spre centrul comercial Vivo Cluj-Napoca (traseul se va parcurge respectând regulile de circulație, mașinile plecând din minut în minut, deplasarea nu este contracronometru, dar trebuie să se încadreze în timpul de 30 minute până la startul de la Vivo Cluj-Napoca).

Cu începere de la ora 11.00, în cadrul parcării centrului comercial Vivo Cluj-Napoca, pe un traseu închis circulației publice, se va desfășura proba specială de îndemânare în vederea departajării concurentelor din punct de vedere al aptitudinilor sportive.

În cadrul Dineului Oficial care se va desfășura la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj-Napoca începând cu ora 19.00 va avea loc și Festivitatea de Premiere.

În cadrul acestei seri, în aceeași locație, va avea loc predarea Soliei pentru celebrarea Centenarului, o prezentare de modă și o licitație a unor pachete puse la dispoziție de către partenerii evenimentului, sumele obținute fiind direcționate către un program de igienă orală pentru copiii aflați în zone defavorizate.

 
Ziua 2, 16.09.2018

A doua zi va debuta la ora 09.30 cu plecarea tuturor echipajelor în coloană, spre Cetatea Alba Carolina de la stadionul Cluj Arena (parcarea supraterană), trarseul se va parcurge respectând  regulile de circulație. Nu este o probă  contracronometru, dar echipajele trebuie să ajungă  la Cetatea Alba Carolina până la ora 11.30.

Echipajul câștigator al raliului va avea onoarea de a purta și de a preda la ora 11.30, la punctul de sosire situat în fața Porții 3 a Cetății Alba CarolinaSolia ce simbolizează comemorarea a 100 de ani de la Unire.

Evenimentul se va încheia la Castelul de la Sâncrai, unde va avea loc premierea tuturor participantelor.

sursa: womenrally.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Citit 320 ori Ultima modificare 25 Feb 2019
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Lifestyle

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram