Solidaritatea a devenit un subiect foarte discutat în ultima vreme, iar cei de la Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat PRO VOBIS sunt convinși că aceasta se poate exprima cel mai bine prin voluntariat.
De aceea, au lansat invitația la o întâlnire ce va aduce în prim plan subiecte actuale despre voluntariat, în 12 septembrie, între orele: 14:30 - 20:00, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj-Napoca. La întâlnire vor fi prezenți și voluntari care vor împărtăși celor prezenți din experiențele personale.

Se vor aborda subiecte privind voluntariatul pentru dezvoltare, cu voluntari care au deja această experiență, oportunitățile oferite de Corpul European de Solidaritate și noua paradigmă europeană în care se înscriu voluntariatul și solidaritatea, adaptate la nevoile locale.

Se va vorbi și despre motivele pentru care voluntarii sunt dispuși să-și aloce timpul și resursele pentru a-i ajuta pe alții, despre beneficiile pe care aceștia le identifică în activitățile în care sunt implicați.

Înscrierea la eveniment se poate face completând acest formular. Participarea este gratuita, dar numarul locurilor disponibile este limitat. 

Evenimentul este organizat de Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat Pro Vobis cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Citit 324 ori Ultima modificare 25 Feb 2019
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Lifestyle

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram