Am găsit un bistro-pub în Cluj care te-ar putea bucura. Se numește ”The Old Friends Pub”. De ce îl recomand? Pentru că e un loc drăguț, cu bun gust, deținător de personal amabil și, bineînțeles, nu în ultimul rând, cu mâncare foarte bună.
Mi-am propus ca în acest articol să-ți spun despre ce mi-a plăcut mie aici. Și voi începe exact cu primul lucru care mi-a sărit în ochi: mobilierul și detaliile din lemn masiv care dau acel aer autentic de pub.

Răsfoind meniul apetisant mi-a fost greu să mă hotărăsc ce să servesc dar am primit ajutor din partea personalului. Așa că m-am trezit cu un platou de costițe marinate în bere despre care nu pot să spun altceva decât faptul că au un gust extraordinar. Și-acum mă ling pe bot, deși am revenit în zonă exact pentru costițele alea în bere, cu altă ocazie.

Apropos de bere, mi-a mai plăcut aici și faptul că în meniu este prezentă berea românească. Nu vorbesc de berea care se face în România de către multinaționale. Vorbesc despre berea artizanală care vine de la producători români care au avut curajul și, poate, o doză de nebunie în plus, să producă o altfel de bere. Berea lor vine cu povești frumoase, ingenioase care mă fac să cred că spiritul creativ al românului n-a dispărut sub talpa multinaționalelor care încearcă să transforme oamenii în roboți. Ah, și încă ceva important, berea asta vine și cu termen de valabilitate redus, ceea ce spune multe despre calitatea berii. Probabil ca ai auzit sau poate chiar ai încercat Zăganu sau Ground Zero. Oricum ar fi, dacă preferi berea, atunci merită să încerci variantele din acest meniu. Și încă ceva: acest pub a fost primul pub din Cluj care a adus în meniu berea artizanală la draught. Așadar, ”Trăiască berea!” și susținătorii ei.

Nu dai greș nici dacă te oprești dimineața la o cafea, din două motive: localul e deschis de la ora 9,00 dimineața iar cafeaua este excelentă. Cât despre desert, te las să te convingi singur.

Ce zici, te-am convins? Eu zic să încerci cu încredere o întâlnire cu prietenii aici. Localul îl găsești pe Str. Păstorului nr. 1 A, chiar la baza străzii.

Corespondent ACTIV pentru TOTCEMISCA
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Citit 570 ori Ultima modificare 25 Feb 2019
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Lifestyle

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram