Dansul creativ este o invitație la reconectarea cu felul în care se simte corpul, la redescoperirea imaginației, jocului și expresiei personale. ”Vom căuta împreună ritmul nostru interior, dansul propriu, creativitatea și spiritul jocului de care ne-am bucurat atunci când eram copii.” Cristina, organizatoarea acestui eveniment, Ritmul interior.
O sesiune de dans creativ cuprinde exerciții de conectare cu respirația și senzațiile corporale, secvențe de mișcare sau exerciții de improvizație care vor urmări dezvoltarea conexiunii cu diferite părți ale corpului și modalități de exprimare prin mișcare.
Nu este necesară experiență în dans sau alte tehnici corporale. Nu se vor învăța coregrafii ci modalități de conectare cu propriul dans. Aveți nevoie de o sticlă cu apă și o păturică.
Data și ora întâlnirii: vineri, 29 iunie, ora 10:50 la Foișor, Parcul Central din Cluj-Napoca. Donație recomandată: 15 lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Citit 188 ori Ultima modificare 28 Iun 2019
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: « Atelier de comunicare cu Oana Pellea
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Lifestyle

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram