Cea de-a cincea ediție a conferinței motivaționale MAMA are ca temă Redefinind puterea, și se va desfășura în data de 13 aprilie 2019, la Hotel Kronwell din Brașov, începând cu ora 10.00. 
Speakerii din acest an sunt...bărbați reprezentativi pentru domeniul lor de activitate, îmbogățind, cu un punct de vedere personal, sincer, constructiv, complementar și masculin referitor la puterea feminină, perspectiva unei construcții comune – viziune sau afaceri – și complementare feminin-masculin.

Contribuția la eveniment este de 70 lei și se plătește în contul Asociației Happy Moms. Înscrirea se face accesând Formularul de înscriere.  

Banii obținuți din înscrieri se vor folosi pentru proiectul Incubator de talente – tabără și program de dezvoltare pentru copii din familii defavorizate prin care 10 copii sunt sprijiniți să dezvolte abilități necesare pentru viață.
Conferința motivațională MAMA este organizată anual, începand cu anul 2014, în Brașov, Făgăraș, Sibiu și Cluj-Napoca. Pană acum nume precum Mihaela Tatu, Andreea Marin, Gianina Corondan s-au alăturat acestei conferințe povestind din propria experiență despre subiecte precum succesul, eșecul, afacerea și pasiunea.

Pana în anul 2018 au participat la aceste evenimente peste 1200 femei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Citit 239 ori
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Lifestyle

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram