Primăvara aceasta, liderii care dau tonul schimbării se reunesc la Cluj-Napoca. Artiști acrobați, femei de afaceri, persoane publice, femei în poziții de conducere, antreprenori și jurnaliști sunt doar o parte dintre cei ce vor fi prezenți anul acesta la Cluj-Napoca.
Planificăm și acționăm sub semnul unei constante a schimbărilor, însă cum demarezi schimbarea atunci când variabilele nu încetează să fie altfel decât variabile? Cum îți gestionezi ambiția și resursele atunci când necunoscutele domină ecuația? Și, cel mai important, cum faci primii pași spre inovație sustenabilă și cum inspiri noua generație de lideri care trebuie să inspire, la rândul lor? 

„Într-o lume în care viața este trăită în viteză, devine tot mai important să-ți păstrezi echilibrul, adaptabilitatea și perseverența în drumul tău spre autodepășire. Vino la The Woman să te lași inspirată de poveștile unor lideri ai schimbării definiți de exemple personale puternice, decizii luate în momente de cumpănă, viziuni în care și-au pus toată încrederea și care i-au impulsionat să meargă înainte. Ediția 2019 pune lupa pe acei lideri atenți la lumea din jurul lor, care acționează în tăcere, dar devin vocali odată ce militează pentru valorile în care cred.”

Conferința va avea loc joi, 28 martie 2019, de la ora 9:00, la Wonderland Cluj Resort.

Invitate la conferință: Nevin Çolak, Vicepreședinte Senior Turkish Airlines Inc., Irina Rimes, cântăreață și compozitoare, Christine Van Loo, atlet și acrobat de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii | Olympic Female Athlete Of The Year (1988) | Athlete Of The Decade (1980), Dite Dinesz, jurnalistă | inițiatoarea proiectului Izolați în România. 

Biletele se pot achiziționa online.  

sursa: thewoman.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Citit 276 ori Ultima modificare 14 Mar 2019
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Lifestyle

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram