Comunitatea Mamprenoarelor din Cluj-Napoca se alătură campaniei inițiate de Mirela Retegan, Adoptă o mamă!, o campanie dedicată mamelor din România, victime ale abuzului.

Evenimentul va avea loc Joi 7 martie, între orele 10:00 și 12:00 la Apartament 1 Bistro&Bar (Calea Turzii 162-168).

Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.

”Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara” (Mirela Retegan).

Oricine poate intra în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătind un pachet care să conțină orice lucru nou util unei femei și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată: parfum, cercei/brățări/coliere, carte, eșarfă, cremă de mâini/corp, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă.
Pachetul însoțit de o felicitare sau o scrisoare adresată unei mame se poate depune la unul din cele două puncte de colectare din Cluj Napoca: Zem Center - Str. Brancusi nr 53, Magazinul "La Maison du Savon de Marseille Romania" - Str. Baba Novac 17.

Mamele din Comunitatea Mamprenoare Cluj-Napoca le vor oferi mămicilor beneficiare.

Aici o puteți asculta pe Mirela Retegan vorbind despre campanie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram