Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Tîrgu Mureș este conectat cu Budapesta prin zboruri zilnice. Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai mare companie aeriană din România, a anunțat extinderea rețelei din Tîrgu Mureș.
Începând cu data de 27 octombrie, zborurile către Budapesta vor fi operate zilnic. Pasagerii își pot planifica deja călătoriile în acest oraș, biletele fiind disponibile pe wizzair.com cu prețuri începând de la doar 39 RON / 9,99 EUR.
Primul zbor WIZZ a decolat de la Tîrgu Mureș spre Londra Luton în 2006 și a fost primul zbor Wizz Air din România. În prezent, rețeaua WIZZ din Tîrgu Mureș constă în patru rute către trei țări, iar numărul de pasageri transportați din 2006 până în prezent este de 2,2 milioane. Frecvența crescută a serviciului aduce anual o creștere cu 40% a capacității totale de transport de la și spre Tîrgu Mureș, care în 2020 va ajunge la 265.000 de locuri.

În 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse de călătorie spre și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere cu 14% față de anul anterior, în timp ce în primele 6 luni ale anului 2019 un total de 4,4 milioane de pasageri au călătorit cu WIZZ din și spre România, cu 15% mai mult decât anul trecut. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă în industriile conexe. WIZZ oferă acum 145 de rute către 20 de țări de la 10 aeroporturi din România.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Tîrgu Mureș are o semnificație specială pentru Wizz Air, deoarece este primul oraș din România de unde am operat. În ultimii 13 ani am transportat mai mult de două milioane de pasageri pe rutele noastre cu tarife scăzute, oferind în același timp nenumărate oportunități prin călătorii accesibile în Transilvania. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, rămânem dedicați clienților noștri transilvăneni din Tîrgu Mureș, care în curând se vor putea bucura de serviciul nostru excelent la bordul curselor zilnice spre Budapesta sau al uneia dintre cele de pe celelalte trei rute. Echipajul nostru așteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul aeronavelor noastre."
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram