Aeroportul ”Transilvania” Târgu Mureș anunță reluarea curselor inițial anulate pe ruta București - Târgu Mureș - București.
Zborurile se vor relua pe data de 7 februarie de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Programul curselor va rămâne neschimbat, după cum urmează:

  • Pe ruta București – Târgu-Mureș în fiecare Joi și Duminică decolează la 21:20 și aterizează la 22:30 (UTC+2)
  • Pe ruta Târgu-Mureș - București în fiecare Vineri și Luni decolează la 05:40 și aterizează la ora 06:50 (UTC+2)
Programul inițial a curselor între Târgu Mureș și București a fost stabilit pe perioadele de 22 noiembrie – 23 decembrie 2018 și 06 ianuarie – 28 martie 2019. În perioada: 06/07 decembrie 2018 - 16/17 decembrie 2018, și 06/07 ianuarie 2019 - 24/25 februarie 2019 cursele au fost anulate din motive care depind strict de compania Tarom.

La momentul luării deciziei privind anularea curselor, compania Tarom a avut intenția de a anula cursele pe o perioada de aproximativ 3 luni, dar reprezentanții aeroportului au luat toate măsurile posibile și necesare pentru scurtarea perioadei de suspendare a zborurilor.

sursa: comunicat de presă - Aeroportul Transilvania Târgu Mureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram