La acest seminar părinții vor avea ocazia să afle despre Teoria Autodeterminării care este cea mai nouă teorie în știința motivației. Se predă în prezent în Universități ca Harvard și Oxford – iar Daniel Pink a scris pe baza ei cartea Drive în 2010, care a fost tradusă în 35 de limbi în mai puțin de 5 ani.
Seminarul va avea loc la Cluj-Napoca în data de 21 noiembrie 2018 și va fi prezentat de Florin Amariei.

Același seminar va ajunge și în alte orașe din România până la finalul acestui an. În Alba-Iulia seminarul are loc în aceeași zi ca și la Cluj-Napoca, respectiv 21 noiembrie, la Timișoara în 27 noiembrie, la Arad în 28 noiembrie, la Satu Mare în 11 decembrie, la Baia Mare în data de 12 decembrie. Pentru celelalte locații din țară se poate consulta site-ul evenimentului. Tot acolo se pot face înscrierile.

Ce vor afla participanții la acest seminar?

Care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale unui copil;
18 Tehnici de Parenting, ușor de pus în practică imediat;
În cele 18 tehnici de parenting vor fi abordate situații de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”.
Răspunsuri la întrebarea de ce majoritatea părinților nu reușesc să rezolve problemele cu proprii copii;
Ce stă la baza comportamentelor copilului și cum pot fi prevenite problemele înainte să apară;
Cum se poate îmbunătăți relația cu copilul pe termen lung, cu mici schimbări în prezent ca “întâi te conectezi, apoi corectezi”;
De ce copilul spune “NU” și cum să previi să insiste atunci când nu e cazul;
Ce e de făcut în momentele în care părintele își pierde cumpătul;
În concluzie, vor fi informații avansate despre știința motivației adaptate relației dintre părinte și copil și explicate pe limba părinților.

Despre Urania Cremene, autoarea seminarului
Urania Cremene este mamă, autor și unul dintre cei mai apreciați experți în Parenting din România.
Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul educației adulților, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale ca Master Trainer, Coach și Facilitator de programe de învățare.
A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni, majoritatea dintre ei middle sau top manageri și proprietari de companii.
Parentingul a fost la început o nevoie, acum mai bine de 10 ani, când s-a hotărât să devină mamă, dar a devenit rapid o pasiune. În 2010 a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului și a început să-și dedice activitatea părinților și copiilor din România.
În ultimii 3 ani, Urania a organizat și susținut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 50.000 de părinți din toată țara.

sursa: uraniacremene.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram