Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Consiliul Județean Mureș organizează în data de 16 mai 2019 evenimentul ”Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ”.

A fost aleasă data de 16 mai pentru acest eveniment pentru că în această zi, în urmă cu 114 ani, consiliul local de la acea vreme aproba proiectul de hotărâre prin care se dădea girul construirii uneia dintre clădirile emblematice ale orașului Târgu-Mureș și a județului Mureș. 

Astăzi, Palatul Administrativ este sediul Consiliului Județean Mureș și al Instituției Prefectului-Județul Mureș. 

Ziua Porților Deschise se adresează tuturor cetățenilor, aceștia având posibilitatea de a se înscrie pentru turul Palatului până în data de 13 mai 2019. Înscrierile se pot face la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon: 0265 263211 int. 1301.

Cu prilejul acestui eveniment se va putea vizita și Turnul cu Ceas, iar vizitatorii vor primi informații legate de construirea și istoricul clădirii. Tururile de vizită vor fi organizate în limbile română și maghiară între orele 9,00 și 17.00.

După tururile ghidate, seara de la ora 18.00 în curtea Palatului va avea loc un concert susținut de elevii Centrului Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș. Intrarea la concert va fi liberă. 

sursa: Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram