Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
”Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți” este sloganul lansat de organizatorii unui eveniment menit sa salveze Grădina Botanică din Jibou, lansând invitația de a fi prezenți în număr cât mai mare, sâmbătă, 8 iunie. 
Probabil îți aduci aminte de jocul din copilărie, dar nu mai știi exact cum era. Nici nu e nevoie, că nu va trebui să îl joci, dar numele lui se potrivește cu ceea ce vei găsi pe 8 iunie în Centrul de Cercetări Biologice Grădina Botanică "Vasile Fati" Jibou. Florile de toate felurile și culorile sunt deja acolo, melodiile și cântăreții vor face atmosferă, iar fetele și băieții sperăm să fie în număr cât mai mare, ca ajutorul oferit grădinii să fie unul important.

Lăsând ideea de joc deoparte, treaba e foarte serioasă. Grădina trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, iar oamenii faini din staff-ul ei fac ca aceasta să impresioneze în continuare prin peisaje, serele cu plante exotice, complexul acvaristic și parcul zoo. Hai să arătăm că dorim să rămână frumoasă și să se dezvolte mai departe, participând la eveniment și donând.
Ce mod mai bun să ajuți, dacă nu petrecând o zi în natură, cu muzică live, mâncare bună, oameni prietenoși și vibe bun?

byron și Lucia - Solo Act - vor cânta, din truck-uri se va servi street food și băuturi, iar gazdele ne așteaptă cu un tur ghidat și un suc de mere din livada proprie, iar la final te poți întoarce acasă cu plante aromatice și ornamentale ca suveniruri.

10 lei preț întreg, 5 lei pentru elevi, studenti și pensionari intrare gratuită pentru copiii sub 7 ani Suma strânsă va fi folosită în scopul administrării grădinii.

Organizator: Why Not

sursa: facebook event
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram