O nouă rută aeriană va fi introdusă începând din vara anului 2019 cu plecare din Aeroportul Transylvania Târgu Mureș. În urma parteneriatului încheiat între Aeroportul Transylvania Târgu Mureș și agenția de turism Amara Tour cei care doresc să-și petreacă concediile în Egipt au la dispoziție un zbor charter către Hurghada. 
Cursele vor avea o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri în perioada 05.06.2019 și 25.09.2019. Operatorul aerian, Al Masria Universal Airlines, pune la dispoziție o aeronavă Airbus 320 cu o capacitate de 175 de persoane. Pachetele Early Booking pentru vacanţele în Egipt cu zboruri din Târgu Mureș au fost puse deja în vânzare prin intermediul agenţiilor partenere din întreaga țară, la prețuri avantajoase. Prețul unui pachet pornește de la 399 euro - sumă care acoperă 7 nopţi de cazare și masă, bilete de avion, zbor direct Târgu Mureș - Hurghada, transfer de la aeroport la hotel și retur. 

În doar patru luni de la redeschiderea Aeroportului numărul destinațiilor disponibile a ajuns la 6. Misiunea conducerii Aeroportului este de a avea constant discuții cu operatorii aerieni pentru deschiderea de rute noi, dezvoltarea curselor sezoniere care oferă destinații convenabile și relevante pentru pasagerii din regiune fiind o parte importantă a dezvoltării Aeroportului. Noua destinație de vacanță ce va fi lansată anul viitor confirmă că aceste discuții au rezultate palpabile. 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram