PROFII ALTFEL își dau întâlnire la Conferința Internațională de Service-Learning, singurul eveniment de acest tip din Europa de Est!
În data de 5 iulie 2019, va avea loc Conferința Internațională de Service-Learning, ediția a II-a, care are loc anul acesta în România, la Cluj-Napoca. Este o oportunitate pentru școli și profesioniști în educație interesați de răspândirea pedagogiei service-learning pentru a strânge, a împărtăși idei și practici și a imagina viitorul proiectelor de service-learning în Europa Centrală și de Est.

PROFII ALTFEL sunt așteptați să ia parte la acest eveniment. Participanții vor fi reprezentanți ai tuturor nivelurilor de învățământ din țările din Europa Centrală și de Est (preșcolari, școli, universități, organizații ale societății civile și alte instituții legate de sectorul educațional).

De ce la Cluj-Napoca?
În perioada 2-6 iulie 2019 în România se întâlnesc reprezentanți ai școlilor, universităților, organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor publice din România, Bosnia&Herzegovina, Kosovo, Slovacia și Croația pentru a întări capacitatea regională de a susține învățarea prin proiecte de service-learning, dar și pentru a consolida cooperarea cu Rețeaua Latino-Americană de Service-Learning.

Ce se va întâmpla la Conferința Internațională de Service-Learning Cluj-Napoca?
Vor fi organizate prezentări și ateliere de lucru pentru participanții cu experiență diversă în dezvoltarea proiectelor de service-learning, cu participarea specialiștilor de top din America Latină și Europa.

Acces conferință
Conferința este gratuită și va avea loc în limba engleză (cu traducere în limba română, dacă este necesar).

Participarea se face pe bază de înscrieri prin completarea formularului
Înscrierile au loc până în 31 mai 2019. 

Conferința Internațională de Service Learning face parte dintr-o serie de programe desfășurate în Săptămâna Service-Learning organizată de CLAYSS Argentina, în parteneriat cu Fundatia Noi OrizonturiTransylvania CollegeUniversitatea Babeş-Bolyai

Activitățile incluse în Săptămâna Service-Learning: 
Formare pentru Formatori
Pedagogia de service-learning: training - 3-4 iulie (detalii).
Vizite în locuri unde s-au realizat proiecte de service-learning și la Întâlnirea părților interesate - 4 iulie
Conferința formatorilor și a mentorilor de service-learning - 5 iulie
Întâlnirea anuală a rețelei de service-learning din Europa Centrală și de Est - 6 iulie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram