Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Pasionații de astronomie, dar nu numai, au ocazia de a se bucura de călătorii virtuale în cea mai mare și mai modernă sală a unui Planetariu digital din România.
Sala, construită sub forma unui amfiteatru și cu o înclinație asemenea axei pământului de 23,5 grade, conferă senzația de profunzime în timpul vizionării proiecțiilor.

De asemenea, dotările sunt la cele mai înalte standarde, atât în ceea ce privește confortul, cât și numărul generos de locuri (105 locuri, din care 2 sunt pentru persoane cu dizabilități).
Sistemul de proiecție este compus din două proiectoare Sony 4K ce lucrează simultan, oferind spectatorilor un regal de culoare și acuratețe, inundând tavanul sălii realizat sub formă de cupolă, cu o deschidere de aproximativ 14 m.
Fundalul sonor este asigurat de un sistem performant 7,1 Surround, conceput special pentru audiții de cea mai înaltă calitate, transmițând spectatorului senzația călătoriei în spațiu.

După această inegalabilă experiență, cei care au pășit în lumea virtuală a spațiului cosmic reușesc să înțeleagă complexitatea Universului și legile care îl guvernează.

Orarul de funcţionare al Planetariului: între orele 10:00 şi 19:00 (ora de începere a primului, respectiv ultimului spectacol), de marți până duminică inclusiv.
Preţul biletelor de intrare la Planetariu: bilet întreg adult – 25 RON bilet întreg copii*/elevi/studenţi/pensionari (65+) – 15 RON bilet grup organizat elevi (minim 10 persoane) – 10 RON *copii cu vârsta peste 5/10 ani (în funcţie de recomandările de vizionare ale fiecărui spectacol în parte). Copiii cu vârste sub 5 ani, respectiv 10 ani, nu au acces în Planetariu la spectacolele nerecomandate categoriei lor de vârstă.

Despre spectacolele ce pot fi vizionate în Planetarium găsiți informații aici
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram