Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Anul acesta la Jazz in the Park (4-7 iulie), va transforma Parcul Central nu doar într-un spațiu al concertelor de jazz contemporan, ci și într-o galerie în aer liber a instalațiilor artistice interactive.

Prin urmare, cei care lucrează sau au legătură directă cu domeniul artei și al arhitecturii, iar instalațiile interactive intră în aria de  interes, se pot înscrie în concursul Art in the Park în perioada 21 martie - 18 aprilieZonele avute în vedere: poarta de acces în spațiul festivalului (aflată la intrarea în parc dinspre Opera Maghiară); lacul (fără a interveni, însă, asupra insulei); aleea centrală; zona de hamace.Și, pentru că tema festivalului este „time for friends”, vor fi apreciate acele propuneri care, dincolo de scopul lor decorativ, presupun interacțiune și creează locuri de întâlnire, sunt alcătuite din materiale prietenoase cu mediul și sunt vizibile atât pe timp de zi, cât și pe timp de seară. Suma totală, acoperind costurile de producție a proiectelor selectate, precum și onorariile artiștilor, este de 45.000 de lei brut.

Regulamentul concursului și formularul de înscriere, pot fi găsite accesân acest link
Pentru mai multe informații: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram