Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Pădurea Faget este unul dintre locurile preferate de relaxare ale clujenilor. Extrem de atractivă pentru toți iubitorii de natură, pădurea Faget conservă specii naturale și habitate importante, oferă posibilităţi de turism și agrement, dar și multe … GUNOAIE.
Echipa CERT Transilvania, împreună cu Salvamont Cluj, Primăria Cluj-Napoca și Romsilva Cluj, te invită să iei parte la acțiunea de curățare a pădurii din Făget, în 14 septembrie.

Organizatorii acestei acțiuni speră ca împreună cu toți cei care își doresc o pădure curată în care să se bucure de drumeții și aer curat, în continuare, să curețe tot Fagetul într-o zi. O dorință ambițioasă, dar care poate fi dusă la îndeplinire prin implicarea cât mai multor iubitori de natură.

Desfășurarea evenimentului:
Ora de întâlnire: 10.00, la punctele stabilite (vezi în formularul de înscriere: https://cert-transilvania.ro/actiune-de-ecologizare-a-padurii-faget/).
Se vor pune la dispoziție mănuși, saci, logistică și transportul gunoaielor la centrele de colectare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram