Sub egida U100, la iniţiativa suporterilor U Cluj din Peluza Şepcile Roşii, în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi cu sprijinul Asociaţiei Inima Ardealului şi a comunităţii clujene va avea loc o acţiune de împădurire intitulată “Pădurea ‘U’nor inimi româneşti”.
Visul lui Radu Țenter, unul dintre cei mai înfocați inițiatori ai proiectului, care, din păcate, nu a mai apucat să-și vadă acest vis împlinit, va prinde contur duminică  24 martie, iar suporterii clujeni îi dedică primul arbore, Stejarul Roșu.  

Peluza Șepcile Roșii organizează, în general, coregrafii în tribună. Radu Țenter a avut ideea de a face o coregrafie pe pământ, care să dăinuie încă o sută de ani”, reprezentantul suporterilor U Cluj, Yosef Krishan.


Etapa I
Duminică, 24 martie 2019 ora 10:00
Etapa II
Duminică 31 martie 2019 ora 10:00
Etapa III 
Duminică, 07 aprilie 2019 ora 10:00
Etapa IV
Duminică, 14 aprilie 2019 ora 10:00

Accesul se poate face din Strada Uliului – coordonate: 46.767338, 23.535732, cu locuri de parcare disponibile; Strada Pădurii – coordonate: 46.764768, 23.529622; datorită numărului limitat de locuri de parcare se recomandă utilizarea taxiului.

”Prezenţa Universităţii Cluj în viaţa comunităţii, de-a lungul celor 100 de ani de existenţă, a fost și este una definitorie și determinantă. În anul Centenarului dorim să onorăm moştenirea primită, printr-un proiect care să dăinuie pentru încă un secol în inimile generaţiilor viitoare.

Odată realizaţi primii paşi, care au constat în: identificarea locaţiei, alegerea numarului și tipurilor de arbori inițiatorii acestui proiect lansează campania de strângere de fonduri. Prima etapă, împădurirea terenului pus la dispoziție de USAMV, va avea termen de finalizare în luna aprilie 2019 și va consta în plantarea a 12 000 de arbori.

”Știam că USAMV Cluj deține o mare parte dintre terenurile agricole din zonă și, posibil, ar avea o deschidere față de acest proiect. Așa a și fost. Am primit terenul, ne-au ajutat cu partea de expertiză, cu specialiști, inclusiv cu partea de voluntariat a studenților din USAMV”, Yosef Krishan.

Proiectul marchează 100 de ani de la crearea Clubului Sportiv Universitatea Cluj, iar pădurea în formă de in inimă este dedicată tuturor acelor inimi care s-au dăruit și au contribuit la acest lucru: academicieni, profesori, doctori, studenți, sportivi, suporteri, oameni.

Donaţii se pot face în contul, cu menţiunea: PĂDURE

Cont RON: RO79BTRLRONCRT0430462701
Cont EURO: RO29BTRLEURCRT0430462701

Titular cont: Asociaţia Peluza Şepcile Roşii Cluj Napoca, CUI: 39027052

Pentru informaţii suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sursa: U100
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram