UPDATE: Petrecerea își schimbă formatul și locația. TUJAMO va întreține atmosfera în Clubul Noa din Cluj-Napoca. Bilete disponibile: https://in-town.ro/the-untold-monumental-warm-up-with-tujamo
Fanii Untold din întreaga lume se întâlnesc la o mare petrecere în noaptea dinaintea startului festivalului! Peste 1.000 de festivalieri vor defila, în ritmul muzicii, cu steagurile celor 30 de țări pe care le reprezintă, miercuri, 31 iulie, de la ora 20:00, în cadrul ediției a doua a Official Meet-up Party, organizat de Euphoria Music Hall împreună cu EDMLI.
Vibe-ul petrecerilor din IBIZA, BERLIN sau DETROIT va fi trăit la maxim și în Cluj, pentru că petrecerea îi are invitați pe 8 DJ celebri din Marea Britanie, Norvegia, Australia și România și se va încheia a doua zi dimineața, după ora 4.00!

Warm-up party-ul de la Euphoria este ”ritualul” perfect de debut pentru UNTOLD, susțin organizatorii: ”Indiferent dacă sunteți studenți în Cluj, sau călători ”din lumea largă”, indiferent dacă petreceți solo, sau aveți un grup mare de prieteni gata de nopți în șir de distracție, Meet-up Party este locul perfect în care să vă întâlniți, toți iubitorii muzicii EDM sau Techno, și să vă faceți încălzirea pentru festival! Pregătiți-vă de o noapte incendiară, alături de ”party maniacs” veniți din toate colțurile lumii în capitala muzicii electronice! Puneți-vă pantofii de dans și alăturați-vă celei mai mare petreceri Meet-up Party din Cluj-Napoca înainte de UNTOLD! Aduceți-vă steagurile și...let the music play!”

PROGRAMUL PETRECERII:
Miercuri, 31 iulie 2019
20.00
: Open doors & Warm up by DJ Tord
21.00: DJ TheLaw
22.00: T R A J
23.00: NYLP
00.00: DJ Tord
01.00: DJ Bigda
02.00: DJ Victor Stan
03.00: DJ Amaryo Anay

Prezentare DJ’s

NYLP – Marea Britanie
NYLP (New York Loft Party) are o experiență de peste 20 de ani, a fost DJ rezident pentru marile branduri ale lumii, cum ar fi Pacha, Ministry of Sound, Hed Kandi, Digital, sau Royal Caribbean. Hitul său, ”Envy”, a ajuns în top 5 “Trackitdown” și Track-source, iar remix-ul său, “NightShift” a lui Sam Hudson's, a ajuns pe locul 1 “Trackitdown”. NYLP își produce singur muzica, iar recent a avut o colaborare cu legenda SPACE IBIZA, Jonathan Ulyyses pentru piesa ”Dark Side”. Recent a urcat pe scena Ultra Meet Up Party din Split, Croația. A colaborat cu artiști precum Rudimental, Faithless, Fatboy Slim, Mark Ronson, Robyn, DJ Harvey, Artwork, Doorly, Ida Engberg, David Morales, Joey Negro, Groove Armada, DJ Luck & MC Neat, Oxide & Neutrino și Carl Craig.
DJ Tord – Norvegia
Tord a fost crescut într-o familie de muzicieni, așa că a dobândit această pasiune încă de la o vârstă fragedă. Ambii părinți fiind implicați în muzică clasică și jazz, și Tord și-a făcut debutul, la 10 ani, în opera Carmen, iar mai târziu a făcut turnee cu părinții săi la Operele din Cairo, Egipt, în Israel și în Eritreea. În timpul adolescenței, Tord a găzduit un program de muzică electronică la postul local de radio. Tord a devenit DJ în 2015, iar la primul său mare eveniment a mixat în fața a 1200 de persoane. Nu după mult timp, a devenit rezident la un club local. A mixat pe scena primului său festival underground în vara următoare, pe o insulă mică din afara orașului Bergen. La scurt timp după aceea, Tord s-a alăturat echipei DOT Collective Techno ca DJ rezident. Punctul culminant al anului 2018 a fost Festivalul PLOINK, unde Tord a fost rezervat să urce pe scenă cu un set techno. Tord continuă să colaboreze atât cu PLOINK, cât și cu DOT Collective, precum și cu DJ și artiști din Norvegia și din străinătate la diferite proiecte.
DJ TheLaw – Australia
Și el a avut muzica ”în vene” din copilărie: s-a îndrăgostit de DJ-ing după ce a participat la primul său festival de muzică, acum 13 ani. Spune că s-a hotărât să devină DJ în momentul în care a realizat modul cum poate astfel să inspire oamenii, să îi facă fericiți, să îi ”controleze” cu muzica sa. Și astfel a luat naștere DJ TheLaw! Prima dată a urcat pe scenă în 2015, într-un un club malaezian, P1, la Kuching. După acest mare succes, a continuat să mixeze la clubul The Library, iar acum mixează în Melbourne, Australia.
DJ Victor Stan - România
Victor Stan, un DJ cu o experiență uriașă, este fondatorul ESD Music (un concept prezent pe piață de aproximativ 7 ani), împreună cu Amaryo Anay. DJ Victor Stan a debutat cu piesa ”1985”, a remixat artiști precum Aya Nakamura, Delia, Pedro Capo, Martin Garrix, Marron 5 și The Motans. Piesele și remixurile lui se bucură de un succes remarcabil, iar experiența îl ajută să interacționeze cu publicul foarte ușor, dând naștere unor show-uri incendiare.
DJ Amaryo Anay- România
Fondatorul ESD Music, împreună cu Victor Stan, Amaryo Anay este DJ profesionist de peste 20 de ani. Și-a început cariera în 1996, la Park Place Timișoara și de atunci a adoptat numeroase genuri din zona electro și tehno/tech-house/minimal- la aceasta din urmă a început să lucreze și pe partea de producție muzicală în ultimul timp. A debutat cu piesa ”Job” și a acumulat apoi numeroase succese la evenimente, mii de ore petrecute la pupitrele cluburilor din toată România și în studiourile ESD Music.
T R A J (by Theo Roșca & Adi Jara)- România
Theo Roșca, născut în Iași, si-a facut debutul ca DJ în 2012. De-a lungul anilor a colaborat cu mai multe cluburi si posturi de radio din România. În 2016 a început o colaborare cu Adi Jara pentru proiectul Club Experience, un spectacol live în cluburi și difuzat la radio. În prezent, emisiunea sa, "Impact of Sound", este difuzată de posturile de radio Impact FM și Space FM. Ady Jara a fost implicat în mai multe proiecte muzicale și radio încă din 2006, când și-a făcut debutul în mass-media ca realizator de programe la un post de radio. În 2009 a devenit DJ rezident în mai multe locații. A lucrat și pe partea creativă pentru a realiza remixuri pentru artisti cunoscuți și a început să lucreze cu Mose pentru un nou proiect de dans, "In the sun". În același timp, a fost MC și DJ mulți ani pentru multe proiecte de cluburi din regiunea Moldovei (IMPACT FM Dance TOUR, edițiile 2013-2017). În mai 2017 s-a mutat la Constanța, unde a fost DJ și producător de programe pentru Radio CFM 92.9. În 2018 s-a întors la Iași, la Impact FM, și a continuat să lucreze pentru emisiunea EDM și dance numită ”HIT Experience”. Acum, emisiunea radio este prezentă în FM în 9 orașe din România.
DJ Bigda - România
Încă de mic pasionat de muzică, Dj Bigda a.k.a. Popa Bogdan - Călin a început activitatea de DJ la vârsta de numai 13 ani. De atunci, a pus muzică în diferite cluburi din România, fiind rezident la Ambasador Oradea, cât și la evenimente notabile precum: Untold (prima ediție), Colours Festival, EMF Festival, Exclusiv Party by Ambasador Oradea.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina FB a evenimentului. Preț bilet: 25 lei (acces general)/ 15 lei (studenti). Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-official-meet-up-party-powered-by-untold-44369/
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram