Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca aduce în prim plan, în acest an, ideea de centenar, de aceea cuvântul „împreună” este cel care va guverna evenimentele programate cu ocazia acestui târg, din perspectiva unirii oamenilor în ansamblul diversității culturale.
Organizatorii ne invită să descoperim împreună rădăcinile care pulsează în inimile locuitorilor acestui oraș, despre modul în care sărbătorile de iarnă pot fi celebrate într-un spirit de comuniune și respect pentru diversele naționalități care conviețuiesc în Cluj-Napoca. 

Printre noutățile târgului de anul acesta se numără: căsuțe noi cu cadouri și bunătăți, un program antrenant presărat cu activități multiculturale, o săptămână dedicată vizionării filmelor, un radio al Târgului de Crăciun, o săptămână culinară cu activități specifice și multe alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs.

Începând cu acest an, pentru fiecare săptămână din cele cinci în care Târgul de Crăciun va fi deschis, sunt tematici dedicate. Astfel, în prima săptămână, activități muzicale vor fi în centrul atenției, în ce-a de-a doua va fi prezent Moș Nicolae, a treia săptămână va fi dedicată zonei culinare, cea de-a patra va fi dedicată cadourilor pentru cei dragi, iar în ultima săptămână vor fi activități dinamice și vizionări de filme. 

Programul evenimentelor se poate consulta aici: https://familiondecraciun.ro/
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram