300 de artişti și 5 forme de exprimare artistică: muzica, teatrul, dansul, artele vizuale și filmul vor face ca Brașovul să vibreze timp de trei zile.
Programul începe vineri (26 iulie) la ora 16:00 și se termină la ora 22:00, iar sâmbătă (27 iulie) și duminică (28 iulie) toate scenele vor avea program între orele 12:00 și 22:00.

Locaţiile în care se vor desfășura evenimentele vor fi: Piaţa Sfântul Ioan, Republicii, Michael Weiss, Parcul Central, Piaţa Enescu, Rectorat, Piaţeta Paul Richter, Centrul Cultural Reduta, Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania.

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea intrarea gratuită, excepție fac doar reprezentațiile de teatru de la Sala Reduta. Biletele pentru spectacolele de teatru pot fi achiziționate online și la Centrul Cultural Reduta.

Programul complet: https://www.tamtamfestival.ro/home. Organizatorii TAMTAM Festival Braşov 2019 sunt Asociația TAMTAM Brașov și Asociația DAU.

TAMTAMFestival își propune să aducă un nou suflu Braşovului, așezându-l în rândul orașelor moderne, în care educația, cultura și educația prin cultură au roluri primordiale pentru dezvoltarea unei comunități echilibrate. ”Brașovul merită acest fel de a face TAMTAM, are nevoie de un festival multicultural de excepție care să augmenteze toate valorile și tradițiile deja existente, care să aducă o nouă energie, atât pentru locuitorii săi, cât și pentru turiștii care ne vizitează.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram