Piața Muzeului din Cluj-Napoca va fi gazda unei noi ediții Street Food Festival Christmas Goodies. Sezonul sarbătorilor de iarnă a început și nu avea cum să lipsească nici acest festival de pe harta bogată a evenimentelor din aceasta perioadă.
Între 7 și 16 Decembrie cel mai bun #StreetFood de iarnă, băuturi aromate și fierbinți, Gift boutique-ul cu produse handmade, numai bune de făcut cadou celor dragi, îi așteaptă pe clujeni, și nu numai.

Ca să intrăm în atmosfera de Crăciun, vom avea parte de cântece de sezon și muzică live. Va fi prezent și bradul frumos împodobit, oferit de La Vie en Rose. Nici faptele bune nu vor lipsi, astfel, prin campania Passport for a Dream organizatorii împreună cu cei care doresc să ia parte la această campanie vor face fericiți niște copii cuminți.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram