Mai sunt câteva zile până la festivalul dedicat familiilor, ELEMENTUM. Organizatorii au pregătit locul, este totul curat și igienizat și își așteaptă festivalierii de la mic la mare să vină și să se bucure de trei zile cu multe activități ditractive, relaxante, concerte.
Iată și programul celor trei zile de distracție.
PROGRAM FINAL single
O modificare în program de ultimă oră: din cauza programului personal extrem de încărcat, artista Andra Gogan nu va mai putea ajunge la festival, iar în locul ei, va veni o vedetă cel puțin la fel de îndrăgită atât de cei mari, cât și de cei mai mici dintre spectatori: IOANA IGNAT.
Un timbru unic, un artist ce își compune singur piesele, Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor doi ani.

Dacă încă nu v-ați luat bilete sau abonamente, intrați aici. Biletele se vor putea achiziționa și direct de la festival.

Save the date: 21-23 iunie, Complex Lac Luncani!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram