POP-UP Festival va avea loc în data de 23 noiembrie 2018, ora 10:00, la Casino la Centrul de Cultură Urbană din Parcul Central. Este denumit ”POP-UP” deoarece emoțiile ies la iveală precum POPcornul, spun organizatorii evenimentului. Copiii vor învăța prin joacă ce se întâmplă cu emoțiile. 
Participanții (copii, adulți, sau toți impreună) se vor plimba printre “staţii”, citesc activităţile, urmând să le pună în practică. Stațiile vor conține jocuri relevante pentru dezvoltarea inteligenței emoționale pe care participanții le pot parcurge în ritmul lor. La fața locului vor fi voluntari care vor ajuta participanții să se implice activ și cu multă curiozitate în activități.

Cine poate participa la acest eveniment?
- educatori, profesori sau cadre didactice împreună cu grupuri de copii; mămici, tătici și copii mici și mari 

Festivalul POP-UP bazat pe implicare activă destinat mai ales copiilor, dar și adulților și este gratuit, dar se poate susține evenimentul, la fața locului, cu donații minime de 10 lei. Donațiile vor fi folosite pentru acoperirea costurilor evenimentului și pentru organizarea Conferinței pentru Inteligență Emoțională din 2019 de la Cluj-Napoca. 

Acest festival va avea loc în toata lumea în luna Noiembrie și voluntari din peste 100 de țări colaborează între ei pentru a organiza acest eveniment minunat în cât mai multe locuri din lume. 
Pentru informații despre eveniment: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram