În cadrul festivalului ELEMENTUM, care va avea loc la Complex Lac Luncani, între 21 și 23 iunie, APA este un element principal. Lacul Luncani și malul său vor fi gazda unor sporturi pentru toate vârstele: circuite și trasee motrice pentru copii, yoga, zumba și dans recreativ, dar și rowing, cycling și circuit training pentru adulți.
La ELEMENTUM vei găsi (aproape) toate activitățile pe care le faci sau ai vrea să le faci în viața de zi cu zi, aduse într-un cadru cu totul special.

Studio Dtox vor aduce activități antrenante pentru cei mai sportivi dintre participanți, dar și pentru cei care au fost mereu curioși, dar nu au avut curajul să afle ce înseamnă cycling, rowing, sau circuit training. ”Indiferent de nivelul la care ești, te provocăm să pedalezi 50 de minute alături de noi! Indiferent de cât de bine te simți, promitem că, după ce termini, te vei simți și mai bine!”- acesta este îndemnul lansat de antrenorii Studio Dtox.

În cazul în care nu sunteți fani activități motrice mai solicitante, vor fi și alte activități, în stil ”chill mode”: dans recreativ, yoga și zumba. ”Dansul ReCreativ este o formă liberă de exprimare prin mişcare. Aceasta ne permite conectarea cu propriul nostru corp, prin respiraţie, mişcări fluide şi muzică ambientală”, spun antrenorii de la Pronovia Gym.

Minute de mișcare pentru copii
În timp ce părinții aleg activitățile care li se potrivesc, copiii pot fi implicați în programul oferit de cei de la Minute de Mișcare: sărituri pe trambulină, circuite și trasee motrice, exerciții și jocuri.

DACO - artă și culoare transformă joaca în artă și le oferă copiilor libertatea de a crea, de a se exprima, de a învăța într-un mod distractiv și de a deveni mici artiști.

Esențiale despre ELEMENTUM
Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APĂ, PĂMÂNT și FOC, plus unul ”bonus”, SUFLET, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival ”în ritmul familiei”. Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România. ”Credem în puterea timpului petrecut în natură de a ne aduce împreună, iar scopul nostru este să oferim tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distracție și conexiune.” (organizatorii)

Mai multe detalii găsiți pe SITE-ul evenimentului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram