Ediţia cu numărul 23 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizată şi anul acesta de Diesel Events, în colaborare cu Che Guevara Social Pub şi DaKino, va avea loc la Cinematograful Florin Piersic, loc de referinţă pentru iubitorii de film clujeni. 
În rolul de gazdă - NICU BENDEA.

PREŢURILE BILETELOR:
Categoria I - 100 lei
Categoria II - 80 lei
Categoria III - 70 lei
Categoria IV - 60 lei
Categoria V - 50 lei

Bilete se găsesc la birourile Diesel Events, la casieria cinematografului Florin Piersic şi la agenţiile revânzătoare la preţuri majorate cu comisioanele practicate de fiecare agenţie în parte. Pentru informații suplimentare depsre bilete accesați dieselevents.ro.

"Noaptea Devoratorilor de Publicitate” - unul dintre cele mai longevive evenimente din România ajunge în acest an la cea de-a 23-a ediție. Devorarea de filme va avea loc, simultan, pe 10 noiembrie, în cele mai importante două oraşe din România, Cluj-Napoca şi Bucureşti, singurele oraşe în care s-au desfăşurat toate ediţiile precedente.

Păstrând structura consacrată, 8 ore de selecție de spoturi publicitare din întreaga lume, presărate cu scurte pauze, evenimentul se va derula, şi în acest an, la cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 20:00.

Amuzante sau șocante, surprinzătoare și întotdeauna foarte creative, spoturile publicitare prezentate reușesc să probeze, de fiecare dată, faptul că publicitatea este, totuși, o formă de artă, chiar dacă scopul ei final este unul pur comercial.
Șansa celor prezenţi este de a avea acces la producții pe care nici măcar spațiul imens al internetului nu le oferă. Cinemateca Jean Marie Boursicot va livra, și în acest an, din arhiva proprie, spoturi de colecție.
Pentru ca "devoratorii" să reziste maratonului de proiecții, organizatorii îi vor „obliga” să se dezmorțească în pauze scurte, punctate de umorul lui Nicu Bendea, cunoscut stand-up comedian, prezent la toate ediţiile organizate de Diesel Events.

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea. 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram