Cea de-a șaptea ediție a festivalului Jazz at Bran Castle va avea loc în perioada 23-25 august 2019 în incinta curții interioare a Castelului Bran și în Biserica Evanghelică Râșnov, cele două locații fiind deja tradiționale pentru iubitorii festivalului.
Program Jazz at Bran Castle 2019
Vineri, 23 august
ora 19:00 - Daniele Di Bonaventura - Giovanni Guidi Duo - Closer Tord Gustavsen Trio - The Other Side
Sâmbătă 24 august 
ora12:00, Biserica Evanghelică Râșnov
Gavino Murgia Duo - A love Supreme - A tribute to John Coltrane
ora 19:00, Castelul Bran
Espen Eriksen Trio with Andy Sheppard - Perfectly Unhappy Gavino Murgia, Nguyen Le & Mino Cinelu - Dream Weavers
Duminică, 25 august
ora 12:00, Biserica Evanghelică Râșnov Bruno Helstroffer - Calling the Muse
ora 19:00, Castelul Bran
Vincent Courtois, Daniel Erdmann, Robin Fincker & Benjamin Moussay - WEST Julian Wasserfuhr, Roman Wasserfuhr, Jorg Brinkmann - Relaxin' in Ireland

Bilete Jazz at Bran Castle 2019
Abonament - 500 lei
Bilet pe zi - 200 lei

Biletele pot fi achiziționate de pe eventim.ro

În acest an, 20 de artiști din cinci țări își dau întâlnire cu publicul iubitor de jazz, de sonorități inedite și proiecte noi. Unii își vor prezenta noile albume, alții se reunesc după o lungă perioadă în care nu au concertat împreună. Festivalul va fi deschis de celebrul bandoneonist italian, Daniele Di Bonaventura, secondat de pianistul Giovanni Guidi. Proiectul prezentat, Closer, va încânta prin lirismul și neliniștea sa, cu sonorități ce împletesc strălucit tangoul și bluesul cu melancolia spațiului mediteraneean. Cea de-a două trupă a serii nu are nevoie de nici o prezentare, este vorba de Tord Gustavsen Trio, cu cel mai recent album, "The Other Side".
A doua zi începe în Biserica Evanghelică Râșnov. Ambianța barocă se va împleti cu acordurile propuse de Gavino Murgia Duo, într-un omagiu adus marelui muzician John Coltrane. Apoi, de la ora 19, gazda este din nou Castelul.
Publicul va avea parte de două întâlniri de excepție: Espen Eriksen Trio, alături de versatilul saxofonist Andy Sheppard, în proiectul Perfectly Unhappy, și de Dream Weavers, prezentat de trei muzicieni ce vor surprinde încă o dată audiența: Gavino Murgia, Nguyen Le și Mino Cinelu.
Biserica din Râșnov vă invită în a treia și ultima zi a Festivalului la un concert incredibil: Bruno Helstoffer va "chema muzele" prin intermediul teorbei. Apoi, în curtea Castelului, inegalabilul violoncelist Vincent Courtois va dialoga cu Daniel Erdmann, Robin Fincker și Benjamin Moussay în proiectul West. Seara se va încheia cu piesele albumului "Relaxin' in Ireland", unde trompeta lui Julian Wasserfuhr va suna inegalabil alături de pian (Roman Wasserfuhr) și violoncel (Jorg Brinkmann).

sursa: infomusic.ro/sursă foto: jazzevents.ro
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram