A a șaptea ediție, va fi cea mai bună de până acum, ca de alfel în fiecare an, ne asigură organizatorii, care au găsit între timp și motivul pentru care acest festival e atât de apreciat, indiferent dacă e soare, plouă sau este frig: Jazz in the Park este, printre altele: timp pentru prieteni.
”La prima ediție ne-a plouat, cine-și mai aduce aminte? A fost rupere de nori și de corturi în parc, a trebuit să oprim scena mare în prima sâmbătă din istoria festivalului și să mutăm concertele de a doua zi din parc în Conti.
În anii care au urmat am redescoperit împreună muzica și orașul, am avut sute de concerte în Parcul Central, pe malul Someșului, în Armătura, la Bogata, la Pata Rât, la Opera Maghiară, la Muzeul de Artă, în cluburi și pe străzile Clujului, reinventând rând pe rând toate locurile astea împreună cu voi, care ne-ați arătat cum ați vrea să folosiți de fapt un parc, o plajă, un sat, un cartier, un muzeu, un oraș.
Anul trecut ne-a plouat de ne-a rupt. Nouă zile din unșpe, încontinuu, uneori torențial. Am avut numai două zile fără ploaie, ultimele, a fost cam frig și parcul era deja obosit de-atâta apă. A fost o ediție frustrantă, dar care ne-a și plăcut, într-un mod ciudat. Ne-am uitat în jur la voi toți, care v-ați tot încăpățânat să rămâneți sub umbrele, sub pelerine, stând în picioare când nu mai puteați întinde hamace sau pături. Și ne-am amintit de ce faceți asta: fiindcă la Jazz in the Park sunteți cu prietenii.”

Ne vedem în 4-7 iulie 2019, indiferent de vreme la acest eveniment atât de fain, care ne aduce bucurie din 2013 încoace.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram