În 2019 Music Outdoor Experience (MOX) ajunge la ediția cu numărul 8 și organizatorii își propu ca această ediție să se remarce considerabil față de anii anteriori. MOX a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out.
”Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers și de calitate în același timp. Elementele cheie ale acestei evoluții au fost și vor râmăne seriozitatea echipei și implicarea voluntarilor a cărui număr crește de la an la an.”

Tema acestui an va fi ”THE MUSIC, THE OUTDOORS, THE EXPERIENCE”, cele 3 elemente în jurul cărora este construit conceptul MOX, elemente care vor oferi participanților ocazia să trăiască pe deplin o excursie cu cortul la munte transformată într-un festival aparte.

Ediția MOX 2019 va avea loc în perioada 11-14 iulie în aceeași locație, la Coada Lacului Drăgan, Valea Drăganului, Cluj. Pentru fiecare bilet cumpărat se vor planta 10 arbori la Valea Drăganului într-o pădure nouă.

BILETE:
Last Call - 180 lei (până la data de 10 iulie)
Full Price - 220 lei Day Ticket - 95 lei (doar pentru ziua de Sâmbătă pe Duminică)

Campingul și transportul de la parcare la festival și înapoi sunt gratuite. Consultați regulamentul înainte de achiziționarea biletului: www.musicoutdoorexperience.ro.

Evenimentul este destinat persoanelor peste 18 ani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram