Lights On Romania ne invită și în acest an să ne dăm întâlnire pe circuitul luminilor, deschis în 2018.
De această dată cu și mai multe lumini și cu o tema nouă CONȘTIENTIZAREA. Așa se face că poveștiile instalațiilor care vor lumina orașul anul acesta nu sunt povești de adormit, ci sunt povești de trezit conștiința.
În acest an, festivalul de Light Art vine cu mai multe surprize pentru fanii acestui gen de manifestare culturală publică. Evenimentul se va desfășura între 21 noiembrie și 15 decembrie în Cluj-Napoca, cu câteva excepții care vor fi dezvăluite la momentul oportun.

Tema generală a ediției cu numărul 2 este Conștientizarea, cu focus special pe trei domenii independente: Arhitectură, Mediu, Relația Individ-Comunitate.

Așadar, începând de joi, 21 noiembrie și până în 15 decembrie vom avea ocazia parcurgerii unui circuit al instalațiilor de lumină. După ce anul trecut publicul clujean a cerut permanentizarea instalației Mi-e Dor de Tine pe podul Elisabeta pe care a fost expusă la prima ediție Lights On Romania, acum aceasta a ajuns și în Londra. Timp de aproape trei luni cea mai mare comunitate de români dintr-un oraș din afara granițelor țării va regăsi un motiv în plus de a se gândi la casă și la cei care-i așteaptă acolo prin vederea instalației luminoase de mari dimensiuni în inima districtului financiar din capitala britanică.

Mi-e Dor de Tine simbolizează acum legătura dintre cei care au rămas și cei care au plecat, în căutarea unui trai mai bun.

„Am văzut încă de anul trecut foarte mulți dintre cei care vedeau instalația din Cluj urcau apoi fotografiile realizate pe rețelele de socializare și îi tag-uiau pe cei dragi aflați departe la lucru, la studiu sau pur și simplu departe. Când am realizat de fapt ce însemna pentru ei Mi-e Dor de Tine ne-am dat seama că următorul loc în care ea trebuie să se aprindă este departe de casă, acolo unde mesajul dorului are cel mai mare sens azi”, spune Andi Daiszler, directorul Lights On Romania.

Astfel, Mi-e Dor de Tine va rămâne în capitala londoneză până în 26 ianuarie 2020 pentru a fi cuprins în ambele festivaluri de lumină.

Află mai multe despre acest circuit al luminilor aici.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram