Deschiderea ediției din 2019 a Festivalului Internațional Puck are loc luni, 14 octombrie, de la ora 10, la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.
După ceremonie va fi prezentat spectacolul „Cartea cu Apolodor", al celor de la Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin Timisoara (care va mai avea o reprezentație și de la ora 12).

La Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca pot fi urmărite în prima zi de festival spectacolele Matei Corbul (în limba maghiară), prezentat de Teatrul Sziligeti, Trupa Liliput, din Oradea (de la orele 9.30 și 12).
De la ora 17, va fi prezentat spectacolul „Yuki și atelierul de păpuși" (prezentat de PP Theatre din Japonia).
De la ora 18, este programată pe aceeași scenă premiera spectacolului „Alfonso și vrăjitoarea", în regia lui Decebal Marin, prezentată de artiștii Teatrului „Puck".
Urmează de la ora 19, la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima" spectacolul „Aladdin", al artiștilor Teatrului de Vest din Reșița. De la ora 20, artista canadiana @Magali Chouinard va susține spectacolul nonverbal „Suflet nomad", la Studio Harag György FTT de la UBB.

Pogramul complet al festivalului poate fi consultat aici.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram