Spectacole ale Teatrului de Păpuși PUCK, Imaginarium și PICIpit sunt noutățile PĂMÂNTENE, iar parcul nautic gonflabil Aquaglide este surpriza ACVATICĂ a Festivalului Elementum- În ritmul familiei. Arpi&Zip Band, Țapinarii, Ministar Cluj, Mr. Nicu, Caravana Anima și Zănatec aduc spectacole ce vor aprinde cu siguranță FOCUL distracției, iar în AER plutește adrenalina și...Laser Tag Arena!

Festivalul Elementum, evenimentul pentru familii care reunește cele patru elemente primordiale ale naturii, APĂ, AER, FOC și PĂMÂNT, plus unul ”bonus”, SUFLET, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, se apropie cu pași repezi, iar noutățile se întețesc. 

Din categoria ”PĂMÂNTENE”

Îndrăgiții actori de la Teatrul de Păpuși PUCK, din Cluj-Napoca, se pregătesc intens pentru spectacolele pe care le vor susține în fața publicului de toate vârstele. Piesele sunt special create pentru copii, însă și adulțiivor avea ocazia rememorării poveștilor și momentelor frumoase  din copilărie. 

Tot cu picioarele pe pământ, dar cu mintea liberă să zburde - plimbare prin Imaginarium, o zonă detinată atelierelor de creație. De fapt, ele sunt meșterite cu multă iscusință de ”omuleții” de la Lut și Lemn Creative Camps. În Imaginarium, sub un cort octogonal imens și roșu, vor fi ca ele acasă pictura, colajul, modelajul, origami-ul, jongleriile, spectacolele de tobe africane și tot ce are imaginația mai bun!

Copiii vor avea la dispoziție variante de consum a extra-super-mega energiei lor: tobogane și trambuline gonflabile- în varianta gigant, pentru cei mai mari, sau în varianta mini pentru cei de până în 3 ani. Pe ultimele le puteți găsi în PICIpit, un spațiu cu voluntari supraveghetori, în care cei mai micuți dintre festivalieri pot ”trage pe dreapta” în groapa cu nisip, pot plonja în piscina cu bile, sau se pot angrena în oricare dintre activitățile special concepute pe categorii de vârstă. În timp ce copiii își consumă energia, părinții pot să se relaxeze la popasul care va fi amenajat în imediata apropiere: Lounge Zone cu bean-bag-uri și cafea și chill music. Tot pentru adulti va fi destinată zona Legoland-ul Elementum, adică locul unde piesele de LEGO sunt Gigante.

Ca gâsca prin APĂ

elementum activ in apa min

Pentru cei mici va fi amenajat un întreg parc nautic gonflabil Aquaglide, care însumează un traseu format din tobogane, trambuline, catapulte și alte ”nebunii” acvatice, menite să îi amuze și să îi bucure. În tot acest timp, părinții pot participa la activități de sport&yoga chiar pe marginea lacului, cu un ochi la copii și unul la/în suflet, minte și trup. 

Încă o tură de spectacole de FOC

Arpy & ZIP Band, cunoscuta trupă de cover-uri din Cluj va fi pe scena de FOC. Au luat naștere în 2014, iar de atunci sunt un tot unitar. Și asta se aude cel mai bine în spectacolele lor, care reușesc să pună în mișcare și cel mai posomorât spectator. Se lasă cu dans frenetic, cântat la unison și muuuulte aplauze. Dacă nu ne credeți, vă puteți convinge chiar voi duminică seara, 23 iunie. Și tot atunci vine și îndrăgita voce Disney, Andra Gogan. 

Sâmbătă, 22 iunie, înainte de DJ Project, organizatorii confirmă o nouă surpriză: Țapinarii!

Lor li se vor alătură, atât la scena mare, cât și la scena mică, Ministar Cluj , Mr. Nicu, Caravana Anima, Zănatec și mulți, mulți alții, despre care puteți afla din timp de pe pagina de facebook a evenimntului.

În AER...

Laser TAg min

Noutatea din AER vine de la jocurile atât de căutate pentru team-building-uri: laser tag-ul în aer. Spre deosebire de alte sporturi care imită lupta cu arme, acest joc nu produce nicio daună fizică și poate fi experimentat atât de persoane foarte tinere, cât și de cei mai în vârstă. Este un joc ce se poate practica de la 7 la 99 de ani, foarte asemănător cu paintball-ul, dar ce nu necesită echipament special și nu murdărește. De asemenea, în Arena Laser tag se va putea experimenta și Sumo.

Ce se mai întâmplă la festival? 

Mădălina Hodorog, cea care a dat drumul, săptămâna trecută, la programul de educație non-formală Young Festival Creators by Elementum, singurul din România în care liceeni au ocazia să învețe cum să organizeze chiar ei un festival, de la cap la coadă: 

”Prima zi de YFC a arătat cam așa: ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, am căutat idei și ne-am făcut curaj să le prezentăm și celorlalți. Scopul: punem împreună la cale un festival cum nu s-a mai făcut și ne distrăm! Iar rezultatele au fost uimitoare: am strâns atât de multe idei, că în întâlnirea de săptămâna aceasta va trebui să le triem, altfel mai facem ACUM, pe loc, un festival”, Madalina Hodorog - ReImagine Education.

Recapitulare:

ELEMENTUM - 21-23 iunie - Lac Luncani 

Organizator: GoCreate!

Partener de mobilitate: ATP Motors

Parteneri: Rent a Tent, PMA Invest, HPI Racing, Madd Electronics Group, Rush IT, Beard Brothers, Slow Food Turda, Add PR, Mamprenoare

Partener media principal: Magic FM

Parteneri media: TVR Cluj, NCN, ViaCluj TV, Ardeal TV, Radio Cluj, Radio Transilvania, EBS Radio, GligaFM, Radio Son, Zile și Nopți, I Like Cluj, Cluj.com, Clujul de Buzunar, Cluj4Ever, TotceMisca.info,  Transilvania Reporter, Glasul Văilor, StiriMed, Cluj Today, Cluj Insider, Clujescu, Pagina de Transilvania, Pagina de Lifestyle, Revista Wow

Bilete festival: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sursa: comunicat de presă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram