Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APĂ, PĂMÂNT și FOC, plus unul ”bonus”, SUFLET, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival ”în ritmul familiei”. Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România.
Se vor organiza concerte cu artiști renumiți la scena principală, spectacole de magie, piese de teatru și alte surprize antrenante la scenă pentru copii; adulții vor avea și ei activități individuale și de echipă- ”liniștite” sau pline de adrenalină (salturi cu parașuta, zboruri de agrement, competiții pe lac), jocuri și ateliere pentru toată familia; vor fi zone de food&drinks, chill&relax, mother&care, precum și o zonă mare de camping cu toate facilitățile necesare. Va fi amenajat și un punct farmaceutic și de asistență medicală.

ELEMENTUM este un festival în aer liber și nu numai organizat de un grup de părinți iubitori de natură și care au gândit totul pe ”gustul, inima și nevoile” unor părinți. Elementum este dedicat tuturor familiilor din România care vor să își petreacă trei zile de vacanță în aer curat, într-o lume gândită, în fiecare detaliu, pentru cel mai mic până la cel mai mare membru al familiei, departe de agitația orașului, dar cu toate condițiile “de acasă”.

Participanții vor avea la dispoziție un loc numit “Cuibul Mama&Copilul”, spațiu în care mamele pot avea grijă de copiii lor și de ritualurile lor zilnice, fără să fie nevoie să se deplaseze acasă, cu: mese pentru înfășat, facilități pentru pregătirea biberoanelor, chicinetă pentru prepararea pireurilor pentru bebeluși.

”Casa lui Moș Ene” va fi locul unde părinții să-și poată pune micuții la somn, în condiții de liniște, lumină redusă, bean-bags, pături și pufuri, dar vor fi și locuri special amenajate în care copiii de până în 3 ani să se poată juca, supravegheați de personal de specialitate.

Va exista și ”Linia de vacanță”, un sistem simpatic de cărat bagajele și o zonă ingenioasă de ”drop-off”.

Cu capul în nori și sufletul în al nouălea cer

”Credem în puterea naturii și a aventurii de a ne aduce împreună. Aer, apă, pământ și foc sunt elementele primordiale care fac viața posibilă, iar energia fiecăruia dintre noi, e cea care le va face să vibreze”. Acesta este ”crezul” organizatorilor festivalului.

Între 21 și 23 iunie 2019 cu ajutorul Skydive Transilvania și Asociația Aeroclub Lac Luncani, doritorii vor putea zbura la propriu: cu avionul sau cu sărituri cu parașuta.

ELEMENTUM 2 min


Se vor putea face salturi cu parașuta în tandem de la 3.000 m altitudine, zboruri de agrement cu avioane ULM (ultra-ușoare) sau cu cele de 4 locuri de tip Cessna.

Iar pentru cei cărora adrenalina nu le face cu ochiul, sau pentru cei (mai) mici dintre festivalieri, există și alte variante de “călătorii prin nori”, respectiv ateliere de construit și înălțat zmeie, ateliere de pictură pe figurine de lemn (avion, parașută, nor), vizite în hangar și la bordul avioanelor alături de piloți. Va fi amenajată chiar și o zonă de (air)chill&relax.

Festivalul se va organiza la Complex Lac Luncani, situat la o distanță aproximativ egală (cca. 50 km) de trei centre importante ale Transilvaniei: Cluj-Napoca, Alba Iulia și Târgu Mureș.

Abonamentele pentru festival pot fi cumpărate de pe site-ul organizatorilor. Copiii sub 2 ani au intrare GRATUITĂ. Pentru activitățile din cadrul categoriei ”AER”, biletele/pachetele vor putea fi achiziționate începând din 15 februarie 2019.

sursa: comunicat de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram