Concursul se adresează artiștilor muzicieni, pasionați de jazz. Pentru înscrieri trebuie completat formularul de pe site până în data de 1 aprilie 2019, ora 23:59.
Proiectele înscrise în concurs vor avea un profil public. De aceea, anumite câmpuri din formularul de înscriere vor fi făcute publice. Informațiile din formular trebuie să fie clare și corecte, astfel încât prezentarea proiectului să fie relevantă pentru public și pentru juriu.

Concursul Internațional Jazz in the Park va avea loc în perioada 3-5 mai 2019 pe scenele dedicate competiției, în prezența juriului și a publicului concursului.

Premiile puse în joc

Secțiunea Open Air:
Premiul I: 9.500 lei net și invitația de a susține un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park în perioada 4 – 7 Iulie 2019 (onorariu 2.250 de lei net).
Premiul 2: 4.750 lei net și invitația de a susține un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park în perioada 4 – 7 Iulie 2019 (onorariu 2.250 de lei net)
Premiul 3: Monitoare de studio, oferite de compania Acoustic Density

Secțiunea Club:
Premiu special: turneu de 4 orașe în România (onorariu total, 6.000 lei net).

Secțiunea Compoziție:
Premiul pentru cea mai valoroasă compoziție: 1.000 lei net.

Premiul Best Romanian Band:
Turneu de 7 concerte în România oferit de Staropramen (onorariu 2.250 lei/ concert, costuri de cazare și transport incluse)

Mențiuni speciale:
Trei mențiuni pentru cei mai buni muzicieni – 1.000 lei în bani sau bunuri, oferite de Bosch și AV Store.

Toți participanții vor primi filmarea integrală a concertului lor, alături de fotografii realizate în cadrul Concursului Internațional Jazz in the Park, pentru a le putea folosi cu scpoul de a promova trupa din care fac parte.

Juriul
Concursul Internațional Jazz in the Park este jurizat de specialiști ai domeniului: Stefan Vannai – membru onorific, coordonatorul festivalului studențesc Jazz Napocensis, Peter Dimitriov – directorul festivalului A to Jazz, Bulgaria, Mihai Moldoveanu – bassistul trupei Jazzybit, George Durbălău – podcaster, reprezentant ArboMedia, și Horea Marc – stage managerul festivalului Jazz in the Park.

Regulamentul concursului se poate vizualiza aici. Mai multe informații se pot obține pe mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

sursa: jazzinthepark.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram