Ediția a șaptea a festivalului vine cu o mulțime de surprize. Organizatorii ne asigură de cel mai bun line-up de până acum, o structură diferită, proiecte interesante propuse pentru Fondul Jazz in the Park și o mulțime de alte activități.
O altă caracteristică a ediției din acest an este cea legată de ideea de prietenie. Iar această idee a plecat de la faptul că Jazz in the Park se împrietenește cu toți cei care iau parte la el: colegi, voluntari, parteneri, sponsori, artiști și, nu în ultimul rând, spectatori. Astfel, va fi vorba despre prieteni pe toată durata festivalului.

4 zile de super-concerte cu intrare liberă
”De când am început festivalul, am încercat să aducem atât artiști renumiți, care să bucure publicul nostru, cât și artiști mai puțin cunoscuți, dar care credem că merită toată atenția. Mai mult decât atât, ne-am dorit să creștem cu fiecare ediție și credem că am reușit. Drept urmare, anul acesta pe scenele festivalului vor concerta artiști precum Marcus Miller, Judith Hill, Ghost-Note, Delvon Lamarr Organ Trio, Tiny Fingers, Shai Maestro și mulți alții. E un line-up divers, în care se întâlnesc trupe extrem de diferite ca sound, dar foarte cool. Și când zicem că e cel mai bun line-up al nostru, nu greșim cu nimic.”, declară organizatorii evenimentului.

Lista tuturor artiștilor se poate consulta aici. Toate concertele din 4-7 iulie din Parcul Central din Cluj-Napoca sunt gratuite.

3 proiecte susținute prin Fondului Jazz in the Park
Și în acest an vor fi propuse publicului proiecte socio-culturale. Prin urmare, deși participarea la festival este gratuită, publicul poate contribui la Fondul Jazz in the Park prin achiziționarea biletului neobliatoriu online sau fizic (pe perioada festivalului, de la standul Fondului din Parcul Central). Banii strânși merg anul acesta către trei proiecte: Voucherul cultural, inițiat de Centrul Cultural Clujean, Terapie prin artă, un proiect Create.Act.Enjoy, și Drama 5 – rezidențe de scriere dramatică, proiect al celor de la REACTOR de creație și experiment.
Pentru mai multe informații click aici.

Activități non-muzicale
Vor fi multe lucruri interesante pe care cei care vor fi prezenți la festival le vor putea explora în timpul festivalului: un târg de echipamente audio și viniluri, un târg vintage, o zonă specială dedicată tuturor copiilor, silent concerts și o scenă specială pentru concertele de la miezul nopții.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram