O lună și jumătate ne desparte de ELEMENTUM, un festival în ritmul familiei, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Vă aducem noutăți despre masă și ”casă”... sau mai bine spus cort, dar aflăm și ce avem voie să punem în bagaj și ce nu, că așa-i la toate festivalurile. Biletele au fost scoase la vânzare în scurt timp, iar abonamentele pot fi cumparate la prețuri preferențiale, până la 1 iunie.
Între 21 și 23 iunie, sunteți așteptați cu mic cu mare, la Complex Lac Luncani, la jumătatea distanței dintre Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Alba Iulia, pentru 3 zile de distracție, aventură, activități pentru toată familia, ateliere și jocuri, toate pe fundal sonor de muzică ce prinde bine de la cei mai mici până la cei mai mari. 

Bine ancorați în pământ… 

… atât timp cât cuiele de la cort sunt bine înfipte. 

Organizatorii vor pune la dispoziție o zonă de camping clar delimitată și securizată. Intrarea se va face doar pe baza brățării de festival. Va fi amenajată o zonă de dușuri, cu apă caldă, toalete ecologice, zilnic curățate. Va fi și zonă de încărcat telefoanele, charging area, loc de luat cafea dimineața sau după un prânz copios, dar și apă și răcoritoare pentru cei mici. Zona chill&relax te așteaptă cu ale băncuțe și măsuțe frumoase pentru câteva clipe de pauză. 

Va fi și mâncare pentru stomac, nu doar pentru suflet, de toate felurile și pentru toate gusturile: un restaurant cu autoservire, food truck-urile cu specialități, un colț cu dulciuri numai bun de devorat, un stand cu fructe de pădure proaspăt culese. Nu lipsesc nici băuturile, nici pentru cei mari, dar nici pentru cei mici. Cu siguranță una dintre atracțiile principale va fi barul special creat pentru pitici, care va servi cocktail-uri colorate, numai bune de luat ochii și potolit setea și pofta celor mai tineri dintre festivalieri. 

Pentru a-i hrăni pe cei mici este permis accesul în festival cu fructe și legume pentru prepararea pireurilor, iaurt, lapte sau formule de lapte pentru copii și borcane cu mâncare pentru bebeluși. 

Cum se plătește?

După validarea biletului și primirea brățării de acces, vă puteți ”înarma” cu tokens (jetoane) de la ghișeele clar semnalizate. Doar cu aceste jetoane veți putea cumpăra orice se găsește în perimetrul festivalului. Plata în numerar nu va fi posibilă. 

Ce luăm cu noi și ce lăsăm acasă? 

E clar că nu avem ce să căutăm la festival cu arme, cuțite, obiecte contondente, sticle, droguri, lichide inflamabile (fie ele și cosmetice), sticle (nici măcar cele de parfum), sprayuri, lanțuri, lasere, articole pirotehnice, bannere susținute de bețe. Se recomandă câte o pelerină de ploaie, pentru că umbrelele sunt și ele interzise. La capitolul mâncare și băutură sunt permise doar alimente obligatorii în hrana copiilor. Accesul cu animale este interzis, pentru simplul fapt că ar putea să îi deranjeze pe cei din jur. De asemenea, orice tip de obiect care îi poate răni pe alți participanți va fi oprit înainte de poarta de intrare. Detalii despre toate cele de mai sus găsiți AICI, în regulamentul oficial de festival. 

Este permisă intrarea cu aparate de fotografiat sau filmat compacte, dar și cu cele profesionale (inclusiv aparate de tip DSLR), GoPro-urile și selfie stickuri. Tot din categoria gadgeturi, sunt acceptate și bateriile externe. De asemenea, este voie să aduceți brichete, medicamente, insulină, picături pentru uz medicinal, inhalator pentru astm. Produsele medicale trebuie însoțite de scrisoare medicală sau rețetă, iar dozele permise trebuie să fie în concordanță cu recomandările medicului. 

Alte vești bune

Pe 15 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei, iar această zi va fi sărbătorită cum se cuvine. Biletele de o zi au intrat în vânzare începând cu data de 9 mai. Ele sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la prețul de 65 de lei pentru adulți și 35 de lei pentru copii și permit accesul la festival sâmbătă sau duminică. Copiii sub 2 ani au intrare gratuită. 

Noutăți YFC 

Tinerii reuniți în programul Young Festival Creators vor coace și dezbate o planificare a activităților. Pentru că idei sunt din plin și activitățile puse în practică pe măsură. În organizarea festivalului SUNT implicați 15 tineri de clasa a 11-a, care generează idei, le împachetează și apoi le vor pune în practică în cadrul evenimentului, prin programul Young Festival Creators, coordonat de Mădălina Hodorog, trainer, business strategist și promotor al educației non-formale în rândul tinerilor. 

Câte ceva despre ELEMENTUM 

Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APĂ, PĂMÂNT și FOC, plus unul ”bonus”, SUFLET, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival ”în ritmul familiei”. Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România. Organizatorii acestui festival cred cu tărie în puterea timpului petrecut în natură, iar scopul lor este să ofere tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distracție și conexiune. 

Organizator: GoCreate!

Partener de mobilitate: ATP Motors

Parteneri: Rent a Tent, PMA Invest, HPI Racing, Madd Electronics Group, Rush IT, Beard Brothers, Slow Food Turda, Add PR, Mamprenoare

Partener media principal: Magic FM

Parteneri media: TVR Cluj, NCN, ViaCluj TV, Ardeal TV, Radio Cluj, Radio Transilvania, EBS Radio, GligaFM, Radio Son, Zile și Nopți, I Like Cluj, Cluj.com, Clujul de Buzunar, Cluj4Ever, TotceMisca.info,  Transilvania Reporter, Glasul Văilor, StiriMed, Cluj Today, Cluj Insider, Clujescu, Pagina de Transilvania, Pagina de Lifestyle, Revista Wow

sursa: comunicat de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Festivaluri

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram