În perioada 2 - 6 iulie 2017 la Expo Transilvania va avea loc expoziția absolvenților Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Program de vizită: 10.00 - 21.00. Vernisajul va avea loc în data de 2 iulie 2017, ora 18.00, la Expo Transilvania.
EXPOZIȚIA ABSOLVENȚILOR UAD este unul din evenimentele consacrate ale Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, ajuns la cea de a XVII-a ediție, și reprezintă cea mai așteptată expoziție anuală din mediul artistic universitar național. Manifestarea pune în lumină tineri absolvenți ale căror creații sintetizează educația și experiența profesională dobândită în cei 3 sau 5 ani de studii. Evenimentul, repetat anual, definește caracterul și individualitatea fiecărei generații de artiști absolvenți.

Peste 3000 de lucrări de artă vor fi expuse în spațiul oferit de către Expo Transilvania și transformat pentru câteva zile într-un veritabil centru de artă contemporană. Creațiile aparțin absolvenților promoției 2017 (nivel licență și masterat) de la următoarele programe de studii:
  • Pictură
  • Sculptură
  • Grafică
  • Foto-Video P.C.I.
  • Conservare-Restaurare
  • Ceramică-Sticlă-Metal
  • Arte textile - Design textil • Modă - Design Vestimentar
  • Design
Parteneri: Expo Transilvania, Asociația Studenților UAD, Asociaţia UniversitArt / Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Expoziții

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram