Pentru doza săptămânală de cultură, Muzeul Național de Istorie aTransilvaniei recomandă o expoziție inedită.
Expoziția de Șah este un eveniment cu totul special care cuprinde peste 100 de modele de piese de șah din întreaga lume. Expoziția poate fi vizionată la Casa de Cultură a Studenților până la data de 31 iulie.
Chiar dacă ești sau nu pasionat de lumea șahului, nu trebuie să ratezi această expoziție, în care vei vedea table de șah cu piese din lemn, din piatră cioplită, marmură sau din alte materiale menite să scoată la iveală creativitatea și spiritul artistic al iubitorilor și practicanților acestui sport al minții.
Expoziția ”Ocolul Pământului în 100+ șahuri” s-a deschis luni, 2 iulie și i se datorează profesorului Emil Sitaru, care a acceptat expunerea colecției sale, unică în România. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Expoziții

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram