Sibiul salută artiștii care au ținut calea dreaptă, înainte de '89, cu muzică folk-rock interzisă și protestatară, în cadrul Sibiu Guitar Meeting, un festival al chitărilor ce va avea loc în perioada 12-14 iulie.
Cântecele rock autentice din anii '90-2000, care au inspirat si bucurat generatii întregi se vor auzi la acest eveniment.

Sibiu Guitar Meeting devine o mișcare națională de rezistență prin cultură. La 30 de ani de la Revoluția din 89, mai multe generații vor fi prezente pentru a sărbători libertatea dobândită atunci, prin muzică, poezie, teatru și concerte, promovând în rândul tinerilor din România valorile culturii folk-rock.

Totul va culmina cu Concertul Manifest al chitariştilor din România, care va celebra libertatea și diversitatea culturală.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram